Hoofdmenu

 

  Rendierenloop 


Rendierenloop: Baan je een weg door Voorschoten!

Voorschoten’97 Atletiek organiseert op zondag 23 december de eerste editie van de Rendierenloop, een supergezellige loop in kerstsfeer dwars door en langs unieke plekjes van het dorp. Buiten én binnen!

 

Een prachtige kans om het dorp te zien op een manier zoals je het nog niet eerder zag. De afstand is ongeveer tien kilometer waarbij het helemaal niets uitmaakt hoe lang je erover doet. Er is dan ook geen tijdswaarneming. Sterker nog, doe er vooral lekker lang over. En geniet van het dorp en stop onderweg waar het mooi en gezellig is. Zorg er wel voor dat je om 18.00 uur weer terug bent op het complex. Alle ingrediënten voor een gezellige kerstavond zijn hier aanwezig.

 


De Rendierenloop is voor het hele gezin met een kidsrun en een route voor hardlopers en wandelaars.

 

Outfit

 

Je kunt natuurlijk in je 'gewone' hardloop- of wandelkloffie deelnemen. Maar aangezien deze loop voor de fun is, kun je ook je allermooiste kersttrui aantrekken. Vergeet niet een lichtje mee te nemen voor onderweg, voor de sfeer én veiligheid. De meest origineel verklede deelnemer krijgt een mooie prijs!

 

De Rendierenloop is voor iedereen. Je kunt de route hardlopen of wandelen. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een verrassende loop over het complex. Zij starten om 14.30 uur. Om 15.00 uur vertrekken de wandelaars, gevolgd door de hardlopers om 15.30 uur. De kosten bedragen 10 euro per persoon. Kinderen betalen 5 euro voor de Kidsrun.

 

De opbrengst gaat naar de actie ‘We gaan voor de baan’, waarmee Voorschoten’97 Atletiek een nieuwe atletiekbaan wil realiseren.

 

Start en finish

 

De start en finish is op onze huidige atletiekbaan aan de Weddeloop 6 in Voorschoten. Je zult hier en onderweg de ultieme kerstbeleving vinden!

 

Schrijf je hier in. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 700 deelnemers!

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.