28-01-2019
Rendierenloop krijgt vervolg
in 2019
24-12-2018
Eerste editie van Rendierenloop
daverend succes
22-12-2018
Kom aanmoedigen
tijdens de Rendierenloop
23-12-2018
Na-inschrijving mogelijk
voor Rendierenloop
17-12-2018
Laatste kans om in te schrijven
voor Rendierenloop
11-12-2018
Roos hangt haar wens in de boom
Bijzondere passage door bibliotheek
07-12-2018
Fun Kidsrun volop verrassingen
Schrijf je nu in!
07-12-2018
Meld je aan als vrijwilliger
van de Rendierenloop
30-11-2018
Rendolph officiƫle mascotte
van de Rendierenloop
23-11-2018
Brandweer toegevoegd aan route
Rendierenloop nog specialer
07-11-2018
Gloednieuwe Rendierenloop
Schrijf je nu in!
Hoofdmenu

 

  Rendierenloop 


Laatste kans om in te schrijven

De organisatie raadt iedereen aan die wil deelnemen aan de Rendierenloop op zondag 23 december om zich snel in te schrijven. De inschrijving voor zowel de wandeling, funrun als fun kidsrun verloopt voorspoedig waardoor er een kans is dat aanmelden op de dag zelf niet mogelijk is.

 

Online inschrijven via www.rendierenloop.nl kan tot zaterdag 22 december, mits de inschrijving vanwege de drukte al eerder wordt gesloten. Of het op de dag zelf nog mogelijk is om in te schrijven, wordt zondag 23 december via bovenstaande website en de Facebook van Voorschoten’97 Atletiek gecommuniceerd.

 


De route van de wandeling en funrun voert langs de mooiste plekken van het dorp in kerstsfeer.

Route in kerstsfeer

De eerste editie van de Rendierenloop belooft direct bijzonder worden. De wandelaars en hardlopers leggen een parcours af van ongeveer 9 kilometer in kerstsfeer. Hierbij gaan ze onder andere over de golfbaan Het Wedde, door een verlicht centrum en rondom Klooster Oud Bijdorp. Ook voert de route door het Cultureel Centrum, de bibliotheek, de HEMA, Sporthal De Vliethorst, de brandweerkazerne en het bondsgebouw van de Laurentiuskerk. Op diverse plaatsen op de route is tevens een sfeeractie, waaronder bij Snackbar ’t Trefpunt en Café Barrelz.


De wandelaars vertrekken om 15.00 uur. De hardlopers volgen om 15.30 uur. Snelheid is niet van belang. Er is dan ook geen tijdswaarneming. Wel moet iedereen voor 18.00 uur weer op de atletiekbaan van Voorschoten’97 (Weddeloop 6) terugkeren waar een bijzonder onthaal wacht. Voor de meest origineel verklede deelnemer ligt een kerstpakket van de HEMA klaar. De winkelketen zorgt tevens voor een leuke verrassing voor iedereen die van start gaat.

Kinderen

De jeugd tot en met 12 jaar trapt het evenement af om 14.30 uur. Hen wacht een leuke en verrassende fun kidsrun over het complex van Voorschoten’97. Ook gaan ze langs bij de voetbal en de buren van de honkbal, handbal, tennis en hockey voor diverse leuke sportieve activiteiten.

 


Mascotte Rendolph maakt de fun Kidsrun langs de verschillende verenigingen nog leuker.

 

Mascotte Rendolph, de broer van het rendier van de kerstman, doet ook gezellig mee. Ook voor alle kinderen ligt een verrassing van de HEMA klaar. Na afloop is er gratis warme chocomel. De bibliotheek Voorschoten-Wassenaar verzorgt bij de kinderen de prijs voor de meest origineel verklede deelnemer.

 

Inschrijven

Kinderen betalen vijf euro voor deelname aan de fun kidsrun. De wandeling of funrun door Voorschoten kost tien euro. De opbrengsten van de inschrijving gaan volledig naar de realisatie van de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Meer informatie is te vinden op www.rendierenloop.nl.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.