28-01-2019
Rendierenloop krijgt vervolg
in 2019
24-12-2018
Eerste editie van Rendierenloop
daverend succes
22-12-2018
Kom aanmoedigen
tijdens de Rendierenloop
23-12-2018
Na-inschrijving mogelijk
voor Rendierenloop
17-12-2018
Laatste kans om in te schrijven
voor Rendierenloop
11-12-2018
Roos hangt haar wens in de boom
Bijzondere passage door bibliotheek
07-12-2018
Fun Kidsrun volop verrassingen
Schrijf je nu in!
07-12-2018
Meld je aan als vrijwilliger
van de Rendierenloop
30-11-2018
Rendolph officiƫle mascotte
van de Rendierenloop
23-11-2018
Brandweer toegevoegd aan route
Rendierenloop nog specialer
07-11-2018
Gloednieuwe Rendierenloop
Schrijf je nu in!
Hoofdmenu

 

  Rendierenloop 


Rendierenloop praktisch

Je kunt deelnemen aan de Rendierenloop als hardloper en wandelaar. De kosten bedragen 10 euro en de route is precies hetzelfde. Wandelaars starten om 15.00 uur, om 15.30 uur volgen de hardlopers.

 

Stop onderweg overal waar het mooi en gezellig is, maar zorg dat je om 18.00 uur de volledige route hebt volbracht. We snappen dat je wilt weten hoe de route is. Maar die houden we nog even geheim.

 


Wandelen of hardlopen door Voorschoten in kerstsfeer.

 

Samenwerking

 

Vanwege onze samenwerking met onder andere Sportfondsen Voorschoten, de centrum ondernemers, de Laurentiuskerk, Klooster Oud Bijdorp, de brandweer en de bibliotheek kom je echter sowieso op unieke plekken in Voorschoten. Lokaties waar je misschien nooit eerder bent geweest en plaatsen waar je juist heel vaak komt, maar waarbij het nooit in je opgekomen is om hier te gaan hardlopen.

 

Nou vooruit, een tipje van de sluier. Denk aan onder andere de golfbaan van Het Wedde en binnen (!) in het Cultureel Centrum, de bibliotheek, het bondsgebouw van de kerk, de brandweerkazerne en de HEMA. Maar ook op de Voorstraat en Schoolstraat zul je veel gezelligheid vinden. En het rondje om de normaal gesloten Kloostertuin is buitengewoon mooi!

 


Eén van de hoogtepunten van de route: de kloostertuin van Oud Bijdorp.

 

Mooiste straten

 

Tussen deze bijzondere plekken door kom je in de mooiste straten van het dorp en beleef je de ultieme kerstsfeer! Onze partners zorgen er tijdens jouw rondje voor dat je niets tekort komt. Reken op kerstliederen, hapjes en drankjes en andere verrassingen! De start en finish is op ons complex aan de Weddeloop 6 in Voorschoten. Rondom Sportpark Adegeest is voldoende parkeergelegenheid. Op het complex zijn kleedkamers en een tassengarderobe aanwezig.

 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu hier in!

 

Regels

 

We kunnen niet genoeg benadrukken dat de Rendierenloop een funrun en -wandeling is. Hierbij zijn niet alle wegen afgezet. Je bent dus gewoon een verkeersdeelnemer, maar dien je de aangegeven looproute te volgen. Blijft altijd alert! Bij de diverse oversteken staan verkeersregelsregelaars. Instructies van hen en de politie moeten direct en stipt worden opgevolgd.

 

We zijn heel blij met de medewerking van de diverse organisaties. Houd er wel rekening mee dat we bij hen te gast zijn. Deelnemers brengen dan ook geen schade toe aan deze ruimtes. Je respecteert andersmans eigendommen en laat geen afval achter.

 

Deelname is op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of de beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens opzet of grove schuld van de organisatie.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.