Hoofdmenu

 

  Sponsoring 


Businessclub

 

De Business Club van Voorschoten '97

 

Sportief en gezellig netwerken, altijd een succes!

 De Business Club van Voorschoten '97 is een actief, sportief en zakelijk netwerk van zo’n dertig bedrijven en privépersonen die de Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 een warm hart toedragen. Wij willen een ongedwongen ontmoetingsplaats creëren voor ondernemers en geïnteresseerde niet-ondernemers, waarbij de sport en met name de Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 als bindend element dient.

 

Voorschoten '97 heeft een goede naam in de regio en is voortdurend op zoek naar een goede mix tussen sport en zaken doen. Ook ontwikkelen we vanuit de Business Club initiatieven om de vereniging in materiële zin te ondersteunen. Voorschoten '97 is met haar bijna 2000 leden een prachtige sportvereniging en kan ook voor u van commercieel belang zijn. Daar zijn wij graag bij betrokken.

 

De Business Club heeft een eigen onderkomen op het sportcomplex Adegeest. Deze gezellige en representatieve ruimte ligt boven de kleedkamers en biedt een prachtig uitzicht over het hoofdveld. U en uw gasten zijn er voor, tijdens en ook na de wedstrijden van het eerste  zaterdag- en zondagteam van harte welkom om in een sportieve sfeer en onder genot van een hapje en een drankje collega's te ontmoeten.

 

 

Activiteiten Business Club

We betrekken onze sponsors intensief bij onze vereniging. Bij iedere thuiswedstrijd van Zaterdag 1 en Zondag 1 ontvangen wij sponsors en hun gasten in de Business  Club. Een ongedwongen ontmoetingsplaats om te netwerken en tot zaken te komen. Het is er gezellig en er heerst een ongedwongen sfeer.

 

Jaarlijks organiseren we diverse evenementen, ook op doordeweekse avonden. Afgelopen seizoen waren er een geanimeerd openingsfeest voor onze sponsors en een zeer geslaagd sponsortoernooi met 22 deelnemende sponsorteams. Verder werd de bijeenkomst met de Haagse behangkoning en mede-eigenaar van Swansea City, John van Zweden, zeer goed bezocht. Verder zijn we dit seizoen met onze sponsors naar Nederland – Tsjechië geweest en we verwachten weer enkele BN’ers op voetbalgebied. Het voetbalseizoen wordt jaarlijks afgesloten met een slotavond voor onze sponsoren waarin o.a. een BBQ wordt gehouden en de Speler van het Jaar voor zaterdag en zondag worden gekozen. Het is dus fantastisch om sponsor van Voorschoten '97 te zijn!

 

U bent welkom bij de Business Club tijdens alle thuiswedstrijden van het eerste zaterdag- en zondagteam. Op zaterdag vanaf 14.00 uur en op zondag vanaf 15.30 uur.

 

Nadere informatie? Mail naar sponsoring@voorschoten97.nl en we nemen snel contact met u op. Of bel naar de voorzitter van de Sponsorcommissie en Business Club Voorschoten '97, Hans Toor, tel. 0645465010.

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.