« nov 2019 »
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Baanatletiek: Quatrocross pupillen en D-Junioren
Blessurespreekuur
De Rendierenloop
Circuit-toernooi
De Voorschotenloop
Circuit-toernooi
Hoofdmenu

CV100 Sponsortoernooi

cv100_logo

Ondernemers kunnen werk uit de club halen
 

Voorschoten ’97 heeft zo’n 2000 leden en is daarmee de grootste voetbalvereniging van Zuid Holland. Ruim 4000 mensen bezoeken wekelijks het Sportpark Adegeest. De clubwebsite wordt ruim 40.000 keer per maand bezocht met zo’n 270.000 pageviews. Het is dus aantrekkelijk om sponsor van Voorschoten ’97 te zijn. Of zoals één van onze sponsoren het zegt: “Voorschoten ’97 heeft een groot bereik en als ondernemer kun je werk uit de club halen.”

 

Voorschoten ‘97 heeft nu zo’n 150 sponsoren. Om alle plannen van de vereniging te kunnen realiseren, moet dat aantal omhoog. Leden van de sponsorcommissie benaderen actief het bedrijfsleven, maar ook organisaties in de zorg en onderwijs in Voorschoten en directe omgeving. Als sponsor kunt u op verschillende manieren ‘aanwezig’ zijn op ons complex. Rond het hoofdveld hangen zo’n 160 reclameborden. Er is nog ruimte voor nieuwe borden, ook op het terras. De website, Club. TV en het sponsorportaal bieden goede mogelijkheden voor banners. Sponsors van wedstrijdballen krijgen een naambord op een prominente plaats in het clubhuis. Aantrekkelijke mogelijkheden, mede omdat het eerste Zaterdagelftal na promotie dit seizoen uitkomt in de Eerste klasse.

 

Kledingplan

Voorschoten ’97 kent een eigen kledingplan. Sponsoren maken het mogelijk dat ieder spelend lid een kledingpakket in bruikleen heeft, natuurlijk in de kleuren groen en geel. Kledingsponsoren zijn Hoogvliet Supermarkten, Mobiel.nl, Van der Valk/Gouden Leeuw, autobedrijf MCS samen met Rijschool Van der Valk en Wout Bergers Sport. Italiaans restaurant Fratelli is shirtsponsor van de zondagselectie. Op de voorzijde van de shirts van de zaterdagselectie staat de Hartstichting, onderdeel van een maatschappelijk sponsorproject.

 

Hartstichting

Onze club wil haar (jeugd)leden een gezonde omgeving bieden voor de actieve sportbeoefening. Daarvoor werken we samen met de Hartstichting. Ons sportcomplex is vrijwel rookvrij. Naast onze mooie velden zijn er méér voorzieningen nodig voor onze voetballende leden. Daarom organiseren we een sponsoractie, waarbij van iedere binnengekomen euro 25 cent naar de Hartstichting gaat. Kijk op voorschoten97.nl/actiehartstichting. U betaalt heel gemakkelijk met iDEAL.

 

De Business Club

In de Business Club van Voorschoten ‘97 ontmoeten ondernemers en andere geïnteresseerden elkaar in een sportieve sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje. Voorschoten ‘97 heeft een prima naam in de regio en is voortdurend op zoek naar een goede mix tussen sport en zaken doen. Ook ontwikkelen we vanuit de Business Club initiatieven om de vereniging in materiële zin te ondersteunen. Rond iedere thuiswedstrijd van Zaterdag 1 is de Business Club een plezierige ontmoetingsplaats om te netwerken. De eigen ruimte biedt een prachtig uitzicht op het hoofdveld en het grote terras. De namen van de leden van de Business Club vindt u voor de ingang van de Business Club en op onze website onder ‘Sponsoring/Businessclub’.


Club van 100 Sponsortoernooi

Jaarlijks vindt op de avond vóór Hemelvaartsdag het ‘Club van 100 Sponsortoernooi’ plaats. Afgelopen mei was er met zeventien teams waaronder zes gemengde teams een record aantal

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

 

NORLANDIA KINDEROPVANG VOORSCHOTEN EN AFDELING KLANTENSERVICE  WINNAARS CLUB VAN 100 SPONSORTOERNOOI 2019.

cv100_logo

Onder ideale weersomstandigheden is afgelopen woensdagavond het Club van 100 sponsortoernooi  2019 gespeeld.

Met dit jaar een record aan deelnemers nl.  17 teams waaronder 6 gemengde teams.

Ook dit jaar weer  nieuwe deelnemers: Hoogvliet Supermarkten, v.d. Valk Rijschool, Norlandia Voorschoten en Wassenaar en loodgietersbedrijf Sjoerd Veldman

Met veel  inzet en enthousiasme werd gestreden om de  fraaie  “cups met de grote oren”.

De teams waren  verdeeld over 4 poules: 1 voor gemengde teams en 3 voor de recreatieteams.

Bij de gemengde teams werd winnaar de enthousiaste dames en heren van Norlandia Kinderopvang Voorschoten. Zij eindigden  voor Paulides & Partners die de 2 vorige toernooien al wonnen. Als derde eindigde het team van Ticketveiling II, het team van ons nieuwe erelid Maarten Hillenaar. Allen gefeliciteerd.

Team: Norlandia Voorschoten

 Bij de recreatieteams waren er 3 poule winnaars: E-Installaties, Afdeling klantenservice en Van Aken Glashandel. Na een zeer mooie en spannende finale tussen de teams van E-Installaties van Wilko en Afdeling klantenservice van Robbert Vonk werd laatstgenoemd team uiteindelijk de winnaar. Het team van Bob van Aken eindigde als derde. Ook allen gefeliciteerd.

Team: Afdeling klantenservice

 

Team: E-Installaties

Om de lege magen te vullen ontving ieder team een tapasbon, bestemd  voor het gehele team. Deze schotel werd weer verzorgd door restaurant en B&B La Casita. Deze waren zeer ruim voorzien van allerlei heerlijke tapas.  De sponsorcommissie dankt La Casita voor deze  bijdrage.

Verder was er een dankwoord voor de heren scheidsrechters, Ruud Nolet en zijn team barmedewerksters , Angela, die heel vlotjes de loten verkocht, DJ Chris v.d.Mijn, de fotograaf Luuk Oerlemans die samen met Hans Boxman foto’s heeft gemaakt van alle teams. Deze zullen worden ingelijst en overhandigd aan de deelnemende teams. En verder uiteraard  aan de sponsoren en hun deelnemers aan het toernooi. Ook voor de mooie prijzen voor de loterij die we van hen mochten ontvangen.

En natuurlijk dank ook aan onze sponsor van dit toernooi  de Club van 100.

Gekonkludeerd kan worden dat iedereen kan terugzien op een zeer geslaagd toernooi in een gezellige en sfeervolle ambiance.

 

Mede namens de commissie Sponsoring & Business club Voorschoten '97 en de Club van100,

Hans Toor.

 

ATTENTIE:

De volgende lotnummers  van de loterij zijn nog niet opgehaald: 726 – 727 – 747 – 752.mocht u in het bezit zijn van een van deze lotnummers bel dan even met 06-45465010. Dank.


Voor meer foto's, zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/f6KUWWPaL8rwwiSm9


© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.