Zorg en Zekerheid, samen met Voorschoten '97 voor gezonde clubleden

Cheque voor Voorschoten97

Vorige week woensdag ontving ik als voorzitter V'97 uit handen van Kornelis Brouwer van Zorg & Zekerheid een fraaie cheque ter waarde van € 1000. Deze onverwachte meevaller kreeg Voorschoten '97 vanwege de Sportclubactie van Z&Z, samen met een aantal andere sportverenigingen in de regio bij een evenement in Hoofddorp. Voorschoten '97 heeft een samenwerkingsverband met Z&Z waarbij clubleden korting krijgen op aanvullende verzekeringen en op de verzekeringen met een maximaal eigen risico en enkele andere voordelen. Behalve deze mooie cheque ontvangt V'97 per nieuwe V'97 verzekerde € 50, wat goed is voor de verenigingskas.

 

Z&Z wil met deze actie haar streven om onze regio de gezondste van Nederland te maken benadrukken. In teamverband sporten maakt (en houdt!) je fysiek fit en zorgt voor sociale verbinding. Doelstellingen die wij als club van harte ondersteunen.

 

We gaan als bestuur nadenken hoe we deze startvergoeding gaan besteden. Mijn eerste gedachte betrof een lang gekoesterde wens, te weten het weer opstarten van G-voetbal. Met deze cheque kunnen we daar een boost aan geven.

 

Pieter

Groepsfoto 2

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.