Eerste presentatiegids 2023-2024 Voorschoten '97 voor wethouder Hubert Schokker

Eerste presentatiegids 2023-2024 Voorschoten '97 voor wethouder Hubert Schokker

 

Voetbal- en atletiekclub Voorschoten '97 heeft het nieuwe seizoen officieel afgetrapt met een drukbezochte bijeenkomst voor sponsoren en andere gasten. Voorzitter Pieter van Dijken overhandigde daar het eerste exemplaar van de presentatiegids 2023 – 2024 aan de Voorschotense wethouder Hubert Schokker van Sport. De wethouder sprak in zijn dankwoord over de belangrijke sociale rol van de vereniging, waar veel mensen in een fijne sfeer bij elkaar komen om te sporten en veel vrijwilligers actief zijn. Hij hoopte nog vaak terug te komen op sportpark Adegeest.

 

DSC_0985_800

Pieter van Dijken (rechts) overhandigt het eerste exemplaar van de presentiegids aan wethouder Hubert

 

Pieter van Dijken vertelde dat de vereniging zich samen met Rabo Clubsupport bezint op haar rol in de maatschappij. Voorschoten '97 is met de gemeente in gesprek over de renovatie van het sportcomplex. Daarbij staan een 300 meter kunststof atletiekbaan, aan te leggen in 2024, en moderne kleedkamers op het programma. Verder is er veel aandacht voor duurzaamheid op het sportcomplex.

 

Het uitbrengen van de presentatiegids, uitgevoerd in fullcolor, is een jaarlijkse traditie, vooral mogelijk gemaakt door de vele adverteerders. In de gids staan interviews met trainers en sponsoren, er is veel aandacht voor de jeugd en de kampioenen van het afgelopen seizoen. Bij de atletiek neemt Nienke Brinkman een voorname plaats in. De nieuwe presentatiegids kun je gratis ophalen in de kantine van Voorschoten '97 of je vindt ‘m op de website van Voorschoten '97.

 

Aansluitend werd de negenjarige Dean Kruts gehuldigd als pupil van de week. ‘Man of the match’ werd Thom de Koning. De eerste competitiewedstrijd tegen VELO eindigde overigens in 0 – 0.

 

DSC_0996_800

Schokker (midden). Links Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie van Voorschoten '97.

 

 

 

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.