Heerlijk hete ochtend op druk Adegeest

Het was gezellig druk op Sportpark Adegeest zondag, waar alweer de derde editie van het familietoernooi plaatsvond. Met vijf poules en zes winnaars was het andermaal een succesvolle editie!

IMG_2869

Het was ’s ochtends meteen al een drukte van belang op ons mooie complex. Ruud had de kantine vroeg opengegooid, veldmeester Paul Westra zag er nog net zo fris uit als de avond ervoor op de Voorstraat en Rinus, Tonnie, Richard en Mart waren erbij. De organisatie stond, zodat alle voetballers zich volop konden concentreren op het voetballen. De aanvoerders meldden zich bij de wedstrijdtafel waar Jolanda en Eric Isbrücker strak de regie voerden. Zij voorzagen de teams van de poule-indeling, het wedstrijdschema en een beknopte spelregeluitleg.

IMG_2907

Stipt om 11.00 uur ging de toeter voor de eerste serie duels. Aan de kantinezijde waren met name onze jongste jeugdleden fanatiek bezig. Schitterende acties, veel scorende kinderen en trotse ouders die zagen dat het goed was. Onder het toeziend oog van ook veel opa’s en oma’s zorgde het familieaspect voor een heerlijk gemoedelijke en gezellige sfeer. Op het verre deel van het hoofdveld waren de oudere kinderen en de routiniers van de families Van Emmerik, Ipenburg, Green en Verzijl verwikkeld in een spannende strijd om de felbegeerde eerste prijs.

 

IMG_2907

Op veld twee waren twee veldjes uitgezet. Zes duels in twee poules van vier haalde het beste in de teams naar boven. Ondanks de ‘0’ punten een eervolle vermelding voor Team Spekkiko. Ook TZN (Team Zonder Naam) en De Fantastico’s mogen met één punt niet onvermeld blijven.

 

Liefst 18 teams deden mee aan het familietoernooi. Onder tropische omstandigheden was het flink drinken, gelukkig waren er ook veel ijsjes beschikbaar in de vriezer van Ruud. De wedstrijden werden gekenmerkt door fanatieke pubers, talentvolle kleintjes, de Golden Oldies en veel voetballende moeders.

 

Toen de laatste groepswedstrijden gespeeld waren, vond op het terras de prijsuitreiking plaats. Vakkundig overhandigde Eric Isbrücker de bekers aan de jongste telgen van de volgende teams: Big Family, Team UntouchaBalls, F.C. Lingerak en Standaard Laatste (volgend jaar graag een passender naam). In poule 1 eindigden Familie Zwaan samen met De Ruwe Diamanten volledig gelijk op de eerste plaats. Gelukkig was er een extra beker beschikbaar, zodat beide teams met een trofee naar huis gingen.

IMG_2926

(Foto's: Richard van der Peet)

Iedereen bedankt. Het was een geweldig leuke ochtend en wie weet tot volgend jaar!

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.