Voorschoten '97 zoekt vrijwilligers

oproepVoorschoten '97 zoekt vrijwilligers

 

Als voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten '97 zijn wij zeer dankbaar voor wat de kleine groep vrijwilligers op dit moment tot stand brengen. Een klein aantal schouders die alle lasten dragen.

 

Het overlijden van Rinus van der Burg (Ranja Rinus) heeft ons als vereniging en waarschijnlijk ook u als lid laten merken dat we alles niet zomaar als vanzelfsprekend mogen aannemen. Rinus deed zo veel voor de club, simpelweg omdat hij er altijd was, dat we het voor vanzelfsprekend namen. Laten wij allen, symbool voor alle vrijwilligers Rinus in gedachten nemen en een kleine bijdrage leveren waardoor we de inspanningen van hem en zijn collega's de eer aan doen die het verdient. 

Als vereniging willen we investeren in onze vrijwilligers en willen we de huidige (te kleine groep) vrijwilligers uitbreiden. Daarom we hebben een vrijwilligersbeleid vastgesteld in de ALV, de verantwoordelijkheid hiervoor verankerd in het bestuur en de Vrijwilligersmodule in Sportlink geactiveerd.

Onderdeel van het vrijwilligersbeleid is dat er een beroep wordt gedaan op ieder spelend lid en/of ouder/verzorger van jeugdleden om bij te dragen aan het functioneren van de vereniging. Dit kan o.a. door trainer/coach of aanvoerder/begeleider van een team te worden, het draaien van bar- en keukendiensten, zitting nemen in een van onze vele commissies of lid te worden van de vrijdagploeg.

Enthousiaste mensen die niet alleen nuttig bezig zijn voor de vereniging, maar die van Voorschoten’97 ook een leuke sociale ontmoetingsplek maken.

Voorschoten '97 investeert ook in bijvoorbeeld cursussen voor trainers- en scheidsrechters, bestuur, EHBO of BHV. Een investering in de persoonlijke ontwikkeling van afzonderlijke leden én in de vereniging als geheel.

 

Bent u na het lezen van dit bericht enthousiast geworden om iets voor deze mooie, gezellige voetbalvereniging te gaan betekenen kunt u een mail sturen naar vrijwilligerscoordinator@voorschoten97.nl of u aanmelden op VOETBAL.NL app.

 

In dit artikel leggen wij uit hoe u zich kunt aanmelden.

 

Alleen met hulp van nog meer vrijwilligers kunnen wij Voorschoten '97 beter laten draaien!

 

Met sportieve groet,

 

(Jeugd)bestuur van Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97

Coördinator Vrijwilligerszaken Voorschoten ‘97

 

 

oproep

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.