Senioren kracht gezocht

 

Beste aanvoerders/leden/vrijwilligers

 

ik vind het leuk om voor de senioren de bestuursfunctie uit te voeren. Alleen de senioren doen is het toch echt een hele pittige klus en vergt veel tijd. Voorschoten ’97 heeft inmiddels 2 zaalvoetbalteams, 17 senioren elftallen op zaterdag en zondag en nog eens 8 elftallen 7x7 op vrijdag.

Bovendien vind ik het veel leuker om samen met een aantal vertegenwoordigers uit de senioren te praten over bepaalde situaties en acties uit te zetten.

 

Mijn voorganger – Marinus van der Peet heeft daarom al twee vrijwilligersposten bedacht om het bestuurslid senioren te ondersteunen. Het gaat om de post seniorencommissie en activiteitencommissie.

 

 

Seniorenactiviteiten commissie.

Wil je helpen bij het organiseren (al dan niet i.s.m. de kantinecommissie) van feesten-bbq , toernooien of andere leuke ideeën voor de senioren. Of ben jij het luisterend oor naar leden en de verbinding met bestuurslid senioren?! Kom dan bij de seniorenactiviteitencommissie!

 

Seniorencommissie 

Wil jij o.a. het aanspreekpunt zijn voor de senioren van Voorschoten ’97. Voor bijvoorbeeld klachten, nieuwe ideeën of andere behoeftes vanuit de senioren. Kom dan bij de seniorencommissie!

 

Vanuit beide commissies hebben we regelmatig contact en meerdere keren per seizoen een overleg.

 

 

Mij lijkt dit hele goede stap toe om de senioren nog beter te vertegenwoordigen in de club. Hoe meer mensen, hoe meer feedback, hoe krachtigere we staan. In de komende uitdagingen en in de toekomst. Heb je zin en tijd om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de senioren en Voorschoten ’97….!?

Dan kan je mij altijd een bericht sturen op WhatsApp of bellen en natuurlijk mailen naar senioren@voorschoten97.nl  

 

Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

 

Met sportieve groet,

Stef hendriks

Bestuurslid senioren 

Voorschoten'97

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.