van de wedstrijdtafel

van de wedstrijdtafel

“We zien dat steeds meer mensen over die drempel heen stappen om ook wat voor ons Voorschoten ‘97 te gaan doen. Inmiddels staat de teller al boven de 50 vrijwilligers die al aan de wedstrijdtafel gezeten hebben en daar zijn we best trots op!”

 

                Afbeelding1      Afbeelding3

 

 

Zoals een ieder inmiddels weet na het overlijden van Rinus vd Burg viel er binnen Voorschoten ’97 een groot gat. Enerzijds het gemis van onze geliefde Rinus en wat zeker ook duidelijk werd hoeveel verschillende taken deze man voor onze club deed en wat als voor ‘gewoon’ werd aangezien. Om maar wat te noemen : de limonade, kleedkamersleutels, cornervlaggen, kleedkamers nalopen….

Onze eerste grote uitdaging was om al deze taken op een hele korte termijn invulling te geven daar het nieuwe voetbalseizoen 24/25 voor de deur stond. In overleg met Richard van der Peet en Bram van Rijssel zijn wij bij elkaar gaan zitten. Daaruit ontstonden mooie ideeën om in de geest van Rinus zijn ruimte toch weer te gaan gebruiken als ruimte voor de inmiddels al een beetje ingeburgerde wedstrijdtafel.

 

We zijn best trots om te vertellen dat daar vanaf 31 augustus al inmiddels ruim boven de 50 mensen de wedstrijdtafeldienst gedraaid hebben.

Wekelijks worden vier teams benaderd met dank aan onze planner (Gaby Wassenaar) om twee vrijwilligers per jeugd/seniorenteam in tijdsblokken van 2 uur te leveren voor de wedstrijdtafel. Zo kom je als team één of twee keer per seizoen aan de beurt. Dit loopt eigenlijk al behoorlijk goed en uiteraard proberen we met feedback van de mensen altijd de wedstrijdtafel te verbeteren. Zo komt er binnenkort een tv-scherm in de gang te hangen met alle info zoals wedstrijdprogramma en kleedkamerindeling.

 

Ook valt op dat in de VOETBAL.NL app bij de vrijwilligerstaken steeds meer mensen de weg weten te vinden naar de vele openstaande vrijwilligerstaken en zich aanmelden om zich zichtbaar te maken als vrijwilliger.

 

Als vrijwilliger bij Voorschoten '97 kun je een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van onze jeugd- en seniorenteams, het organiseren van evenementen en het onderhouden van ons complex. Of je nu wilt helpen bij trainingen, helpen in de kantine of een bardienst draaien, het begeleiden van wedstrijden of achter de schermen actief wilt zijn. Er zijn volop mogelijkheden. Uiteraard flexibel in te vullen afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u ook iets  doen voor ons Voorschoten ’97 mail dan naar : vrijwilligers@voorschoten97.nl

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.