Nieuw terras op Adegeest !

U heeft er al van kunnen genieten, maar beetje bij beetje wordt het terras voor onze kantine steeds mooier. Vlak voor Pasen werd er al nieuw meubilair neergezet, met een flinke bijdrage van de Club van 100.

 

Plantenbakken.meubilair

 

Ook een afvalcontainer werd geregeld. Na flinke inspanningen van eerst het leegruimen door o.a. Piet Westhoek, Willem van der Graaf en Loek Helder, kon het nieuwe terras net op tijd voor het Paastoernooi worden geplaatst. Mannen, grote klasse voor het sjouwen en afvoeren van het oude materiaal.

Maar daarmee is het nog niet af. Willem van der Graaf heeft op de werkplaats van zijn vrienden in de zomerstop alle barkrukken van een nieuw mooi,  geschuurd en gelakt zittableau voorzien.

Barkruk.statafel

Een werk waar heel wat uurtjes in hebben gezeten. Maar dus nu geen kapotte broeken meer op het terras. Wel een vriendelijk verzoek: Zet de barkruk een beetje schuin tegen de tafel als je het terras verlaat. Dan loopt er geen plas water in als het regent. Zo gaat de boel langer mee en heeft iedereen ook een droge kont.

 

Ook werden er plantenbakken beschikbaar gesteld door een anonieme gulle gever. En Martin Du Pre heeft deze bakken ook nog eens mooi geschilderd en gelakt. Zonder planten al de moeite waard, maar door de bekende broers van Hogewoning Hoveniers zijn de bakken nu ook mooi gevuld.

Plantenbakken.terras

 

Kortom, door de inspanning van vele mensen en vergeef me als ik iemand vergeten ben, staat er nu een prachtig terras. En dat achter de wederom tot ‘mooiste bank van West 2’ uitgeroepen comfortabele zitplaats voor veld 1.

PvP

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.