Onze vrijwilliger van de maand september

Vrijwilliger van de maand september: Mart du Pré

 

mart

“Ik doe al mijn vrijwilligerstaken met enorm veel plezier”

 

Mart du Pré is al jarenlang een bekende in onze vereniging. Hij is hét gezicht van de Zaterdagselectie. Maar Mart doet nog veel meer in onze vereniging. Du Pré is ook veel te vinden in de keuken van de kantine en hij zit in de vrijdagochtendploeg. Elke vrijdag zorgt deze ploeg ervoor dat alle velden er weer tip en top bij liggen voor het nieuwe voetbalweekend.  

Om de vele vrijwilligers binnen onze vereniging te eren is de eretitel ‘Vrijwilliger van de maand’ in het leven geroepen. Elke maand zetten wij een vrijwilliger in het zonnetje met een kleine attentie; Een waardebon van € 15,- te besteden bij onze gewaardeerde Voorschotense  ‘Moerkerk Plantenparadijs’.

Op deze manier krijgt u een beeld van wat onze vrijwilligers voor onze club doen en wie zij eigenlijk zijn en wat hen beweegt om de vereniging te ondersteunen.

Als eerste zetten wij Mart Du Pré in het zonnetje. Een bekend gezicht op de club en van vele markten thuis. Mart is elftalleider van de zaterdagselectie en is vaak achter de bar te vinden, maar ook achter de schermen druk. Dat begon al bij SVLV waar hij menig wedstrijd heeft gefloten. Met veel begrip voor de kinderen en het voetbalspel wist hij de wedstrijden in goede harmonie te leiden.

 

Wie ben je eigenlijk?

Ik ben Mart, 76 jaar oud. Op mijn 10e begon ik met voetballen. Ik woon in Voorschoten, ik heb twee dochters en twee kleindochters.

 

Wanneer ben je met vrijwilligerswerk begonnen?

Op mijn 16e werd ik leider van een jeugdteam, de C4 (huidige O17-jeugd) van SVLV. Daarna heb ik in het jeugdbestuur gezeten, ben ik scheidsrechter geweest en heb ik nog veel meer dingen als vrijwilliger gedaan. Momenteel ben ik in de vereniging de leider van de zaterdagselectie, maak ik deel uit van de vrijdagochtendploeg en help ik in de keuken van de kantine.

 

Wat vind je eigenlijk het leukste aan het vrijwilliger zijn?

Eigenlijk doe ik al mijn vrijwilligerstaken met heel veel plezier, het is een hobby van mij geworden die ik graag uitoefen. Fijn dat mede door mijn bijdrage de club doordraait.

 

Wilt u zelf een vrijwilliger aandragen of vrijwilliger worden bij onze club mail dan naar: vrijwilligers@voorschoten97.nl

 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.