Presentatiegids seizoen 2024-2025 is uit.

Traditiegetrouw is de start van het nieuwe seizoen bij Voorschoten ’97 opgeluisterd met een nieuwe Presentatiegids seizoen 2024-2025.

 Zaterdag 14 september was in het sponsorhome  weer een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje verzorgd door restaurant La Casita.

Dit keer was de uitreiking van het eerste exemplaar van de gids niet voorbehouden aan een lokale politicus of een bekende Voorschotenaar of een lid met veel verdiensten voor de club. Nu werd de voorkeur gegeven aan het nieuwe duo voorzitterschap van de vereniging, Godwin Snijers en Johan Benning.

1E8A1523a

Zij ontvingen het eerste exemplaar uit handen van de voorzitter van de sponsorcommissie Hans Toor. Zij zijn de uitdaging aangegaan om met iedereen te kunnen bouwen aan een succesvol en verbindend seizoen voor ons Voorschoten ’97.

De sponsorcommissie is het weer gelukt om er een aantrekkelijke uitgave van te maken met 52 pagina’s in full colour, mede mogelijk gemaakt door vele trouwe sponsoren die een advertentie hebben geplaatst.

In de gids staan interviews met trainers en sponsoren, er is veel aandacht voor de jeugd en de jeugdkampioenen van het afgelopen seizoen. Verder is er aandacht voor de atletiek en voor het vrijwilligerswerk. Ook is er informatie over de wedstrijdprogramma en de tegenstanders van dit seizoen. En al deze onderwerpen zijn vrijwel allemaal ondersteund door het fraaie fotowerk  van onze fotograaf Luuk Oerlemans.

De officiële start van de competitie is zaterdag 21 september maar op 28 september is de eerste uitwedstrijd van het eerste elftal. Op zaterdag 5 oktober is de eerste thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen Valken ’68. U bent van harte welkom op ons sportpark Adegeest.

De nieuwe Presentatiegids 24-25 is gratis op te halen in het clubhuis van Voorschoten ’97 en binnenkort is deze te vinden op de website van Voorschoten ’97: www.voorschoten97.nl.

Hans Toor.

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.