Zaterdagbaantje! (ervaren) keukenmedewerkers van de club gezocht! een titel

Beste leden van Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten’97,

 

De kantine is het kloppend hart en huiskamer van de vereniging en alle leden. Nu het mooie sportseizoen weer voor de deur staat willen we alle leden namens de kantinemedewerkers van harte welkom heetten. We willen die huiskamer zoveel mogelijk ontwikkelen tot bakermat van echt alle leden. Het bestuur heeft de opdracht gegeven om de kantine in eerst instantie te laten draaien zoals te doen gebruikelijk. Waarbij het doel is om een duurzame organisatie neer te zetten die stabiel is voor de club en de toekomst De eerste drankjes zijn geschonken, frieten en broodjes zijn al gemaakt.

 

Omdat we met een nieuw team zijn moet er nog wat routine komen. Daarbij is de capaciteit van de keuken best klein voor de grote vraag. Dus soms lopen we nog tegen wat dingetjes aan met wat extra wachttijd. Sorry daarvoor maar we doen ons best.

 

We werken tijdelijk ook met oproepkrachten omdat we bij de start van het seizoen nog geen keukenmedewerkers hadden. Maar het liefst bouwen we een keukenteam met leden van de club zelf!  Een team dat er de komende maanden vol voor wil gaan en op elkaar ingewerkt raakt. Dus zou je graag in de keuken willen werken, heb je al ervaring en hou je van werken in een lekker tempo. Neem dan contact op met Rick van Oosterhout via kantine@voorschoten97.nl.

 

In de toekomst zou de club graag kijken of we ook in de kantine met meer vrijwilligers kunnen werken. Dat is zeker in de keuken niet altijd even makkelijk. Maar we gaan daar komende tijd samen met de vrijwilliger coördinator over nadenken. Binnenkort komen er al wel plekken beschikbaar op doordeweekse dagen. Want er zijn wensen om bijvoorbeeld op de vrijdag open te gaan.

We houden jullie graag op de hoogte!

 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.