TC zoekt extra ondersteuning.

Beste Leden, voor de senioren prestatieteams zijn wij  op zoek naar ondersteuning zodat de trainers en spelers zich zo goed mogelijk op de wedstrijden kunnen richten.

Voor bijv. Zaterdag 2 zoeken we elftalleider die er op zaterdag bij is en zorgt dat alle randzaken zoals: - kleding, - materiaal, - drinken en andere voorwaarden in orde zijn, om te komen tot goede prestaties op de wedstrijddag.

Verder zoeken wij 1 of 2 mensen die willen helpen bij de gang van zaken door de weeks en als er extra activiteiten georganiseerd moeten worden.

 

 

Mart Du Pré heeft als zeer ervaren leider hierin de leiding en heeft heel goed in beeld wat er allemaal en wanneer moet gebeuren en hij kan wel wat hulp gebruiken. De precieze taakverdeling zal daarom ook in overleg plaats vinden. Zaken die nu niet altijd volgens plan verlopen hebben vooral betreking op praktische zaken zoals kleding en materiaal. Dit zijn zeker aan het begin en aan het eind van het seizoen werkzaamheden met een piekbelasting. Afstemming met de commissies op dit gebied, die weer verantwoordelijk zijn voor de hele club, is hierbij een belangrijk element. Deze taak ook in combinatie met het elftalleiderschap van het 2de elftal kunnen.

Voor meer informatie, overleg of aanmelden neem contact op…

Eelke van Dijken                               Martin Witsmeer

06 – 41 27 49 62                              06 – 27 01 45 28

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.