Voorschoten '97 heeft dringend vrijwilligers nodig!

We hebben jou als vrijwilliger nodig!

 

oproep

 

Lang lukte het een kleine kern van vrijwilligers om bij Voorschoten '97 de nodige werkzaamheden te verrichten. De kern neemt, door omstandigheden, af en het werk neemt toe.

 

Voorschoten '97 is daarom genoodzaakt om, net als bij andere sportverenigingen, het vrijwilligerssysteem toe te gaan passen.

Dat betekent dat we alle leden willen vragen om zich aan te melden als vrijwilliger. Voor iedereen is er wel een taak te vinden die hij of zij leuk vindt om te doen. Denk hierbij aan het helpen op een klusdag, een deel van de ochtend of middag bezoekers ontvangen, het opruimen van cornervlaggen aan het einde van de dag, onderhoud op en om de atletiekbaan incl blokhut en atletiekhok etcetera. Aangezien we heel veel teams en leden hebben kom je als vrijwilliger waarschijnlijk slechts een paar keer per jaar op de lijst.

De initiatieven van vrijwilligers, zoals de vrijdagochtend groep, handen uit de mouwen waar d.m.v. klusteams onderhoud wordt verricht aan en rondom onze accommodatie blijft bestaan.  

 

Op dit moment wordt samen met de vrijwilligers coördinator en de klus coördinator gekeken wat er moet gebeuren om een duidelijk systeem voor ons allemaal op te zetten en jullie hierin te betrekken. Een systeem met zo min mogelijk regels en die gedragen wordt door ons allemaal.

 

 

Namens het bestuur van Voorschoten '97

 

Heb je interesse of vragen neem dan contact met ons op of stuur een mail naar:

voorzitter@voorschoten97.nl  

vzatletiek@voorschoten97.nl

senioren@voorschoten97.nl

of jeugdvoorzitter@voorschoten97.nl 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.