Terugblik op een tijdperk

Lieve Zondag!

Barend Lavrijsen, fan sinds mensenheugenis van ons zondag 1-team over het afscheid van het zondag 1 team. Barend is een vertrouwd gezicht langs de lijn op zondag sinds 1984.

 

Bij de laatste wedstrijd van zondag 1 kreeg Barend voor zijn steun aan het team een oorkonde, die hij dankbaar in ontvangst nam. Barend vind het jammer dat er een einde is gekomen aan de wedstrijden op zondag maar weet dat  de dingen van de zondag niemand hem meer afpakt.

 

De eerste wedstrijd die hij langs de lijn volgde was  tussen Randstad Sport en SVLV, 2-4 in de return. Er volgde nog velen, thuis- en uitwedstrijden in Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Delft, Schipluiden, Poeldijk, Schiedam, Rotterdam, Stolwijk, Boskoop, Waddinxveen, Alphen, Bodegraven, Woerden, Hazerswoude, Utrecht, Amersfoort, Abcoude, Amsterdam, Haarlem, Bennebroek, Hillegom, Velsen, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Leiden Zoeterwoude, de Zilk, Noordwijkerhout, Nieuwveen, Zoetermeer, Stompwijk, Leimuiden, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Hoogmade, Langeraar, Zevenhuizen, Nieuw-Vennep, Nieuwkoop, Haastrecht, Montfoort, Culemborg, Beverwijk (hij kan er een paar vergeten zijn).

 

Na afloop van de wedstrijd nam Barend altijd contact op met Harry van Berne voor de overige uitslagen. Harry reageerde dan nog wel eens met : ‘ik krijg uitslag van jou, krijg de kolere’, waarop Barend dan olijk zei: nou ik heb liever de uitslagen.

 

Nog een tip van Barend:

Van de voetbalboeken van Hans Douw heeft Barend altijd genoten: ‘Deze zijn meesterlijk, vooral over de voetbalgeschiedenis van Voorschoten. Dit is mooi te verdelen in de categorieën; clubs en velden,  vergaderingen, straat- en zaalvoetbal. Het boek : voetballiefde zonder grenzen was leuk om te lezen’.

 

Vlaggersavond
De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.