Hoofdmenu

 

  Jeugddag 


Jeugddag

 

Op zondag 18 juni 2018 is het weer zover. De traditionele Jeugddag als afsluiting van het seizoen voor de jeugd van V'97 wordt dan weer gehouden.

 

We hopen er dit jaar weer een leuke afsluiting van het seizoen van te maken.  We hebben dit jaar veel kampioenen die gehuldigd zullen worden. Ook de winnaars van de G.Besuyen Penaltybokaal zullen worden gehuldigd. Daarnaast zal er dit jaar ook voor het eerst namens de Rabobank een beker worden uitgereikt aan de jeugdvrijwilliger, de jeugdscheidsrechter en de Fairplay ploeg van het jaar. Naast de huldiging van onze kampioenen, gaan we ook voetballen. De minileuague zal spelletjes gaan doen bij Jacqueline Oerlemans en haar mannen. Voor de F en E willen we dit jaar weer een onderling toernooi spelen. Het programma zal er als volgt uit zien:

 

Tijd

Wie

Wat

08:30 – 9:00

9.45 – 10.45

9.45 – 10:45

Melden teams voor toernooi F en E

Mini league

F en E

 

Spelletjes op het hoofdveld

4 x 4 toernooi op veld 6

11.00 – 12.00

Alle Kampioenen

huldiging:

  • kampioenen
  • G.Besuyen Penaltybokaal
  • Jeugdvrijwilliger van het jaar
  • Jeugdscheidsrechter van het jaar
  • Fairplay ploeg van het jaar

 

De F en E spelen een toernooi 4x4  Je kunt je als viertal opgeven door tot uiterlijk 10 juni een mail te sturen naar jeugd@voorschoten97.nl met daarin de namen van de spelers en achter elke speler het elftal waarin de speler normaal speelt. Na deze datum kunnen we helaas geen teams meer inschrijven omdat dan de schema’s zijn gemaakt. Vergeet niet als team hetzelfde shirt aan te trekken en dan niet allemaal een witte (!).  Als je geen team hebt om mee te kunnen doen, maar je wil wel graag meedoen, dan kan je ook een mailtje met je naam en het team waarin je normaal speelt, mailen naar hetzelfde adres. We zullen dan op 18 juni zelf nog teams vormen van kinderen die nog geen eigen team heeft. Het doel van het toernooi is lekker een laatste potje voetballen tegen elkaar, zonder dat daar prijzen aan verbonden zijn.

 

 Iedereen is welkom en er is gezorgd voor gezellige muziek en traktatie voor de kinderen. Kortom, het belooft weer een fantastisch feest te worden. Een mooi slot van het seizoen!

 

De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC)

  

                                        Altijd veel belangstelling voor de huldiging

                                             Mini league in afwachting van het toernooi

 

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.