Rendierenloop
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

9 jan - VLC online + offline open dag!

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Velo - V'97 zat1: 0-2 (0-0)

 

Voorschoten '97 won meer dan verdiend met 0-2 van Velo. Hooguit kan gesteld worden dat de score wat hoger had moeten uitvallen. Met name na de 0-1 kwam er meer ruimte voor de Voorschoten equipe, maar meer dan een treffer uit een corner wist de ploeg er toen niet uit te halen.

 

De eerste helft was er een van aftasten. Voorschoten had na de korfbal uitslag tegen Honselersdijk wat defensieve zekerheid ingebouwd en ook de thuisploeg koos voor een compacte speelwijze met veel spelers achter de bal. Weinig kansen in de 1e helft, wel was Voorschoten'97 wat vaster aan de bal, en had aldus een optisch overwicht. Belangrijkste moment was een afgekeurde kopgoal van Thom Wijnalda na vermeend duwen. Slechts weinigen deelden de visie van de arbiter.
Vrij snel na de thee viel alsnog de terechte 0-1. De voor het eerst na ruim 4 maanden in de basis acterende Peer v Paassen kwam met een afgemeten voorzet op uitblinker Thom Wijnalda die bij de 1e paal afrondde. Daarna werd de wedstrijd opener. Velo probeerde via hun buitenspelers wat meer, en Voorschoten haalde 2x opgelucht adem bij een vermeende strafschop. De 0-2 halverwege de 2e helft viel uit een scherp aangesneden corner van Ron Verplancke, de beste man op het veld. In de 5meter werkte een Velo verdediger de bal in eigen doel. Daarna was het verzet van de thuisploeg gebroken. Voorschoten zag nogmaals een treffer van Wijnalda afgekeurd (Dit keer terecht) en miste nog wat mogelijkheden om de score verder uit te bouwen. Daar maalde verder niemand om, en met een goed gevoel kon iedereen huiswaarts.
Vd niet; Simonis, hoogeboom, j vd Niet, hopstaken; beumer ,Verplancke , van paassen (60rekveld), vd krogt; de roode (70 n guyt), wijnalda.

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.