Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Voorschoten '97 zat1 - SVC'08 6-0 (2-0)

 

Met een eclatante 6-0 overwinning op SVC sloot Voorschoten een voorbereiding van 7weken af. Daarin deed de Coronaperiode zich nadrukkelijk gelden. Vijf maanden geen wedstrijd, en dan vervolgens 2 wedstrijden per week bracht logischerwijs wat blessures met zich mee, waardoor de ploeg eigenlijk nooit in een vaste formatie kon acteren. Winst daarbij was, dat de selectie dermate breed bleek, dat er steeds een goed elftal de wei in kon. Ook vandaag waren diverse krachten niet beschikbaar, maar de 11 man die aan de aftrap verschenen, en hun vervangers legden een aantrekkelijke pot op de mat.

 

De openingsfase was voor SVC. Hun 4-4-2 formatie en enkele gevaarlijke spelhervattingen zorgden voor meerdere  hachelijke momenten voor het doel van Stephan vd Niet. Naarmate de 1e helft vorderde, kantelde de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg. De balvaste spits Wijnalda en de snelle Jake vd Luit op de vleugel zorgden ervoor, dat er veel variatie was in het aanvalsspel van Voorschoten. De 1-0 viel uit een corner. Thom Wijnalda liet de bal bij de 1e paal slim over zijn hoofd schampen en de bal viel bij de 2e paal binnen. Jim vd Krogt tekende de 2-0 aan na een slimme loopactie in het strafschopgebied. Hiermee leek het verzet van SVC gebroken. De 2e helft was de thuisclub heer en meester en liep verdiend uit naar een ruime 6-0. Daarbij dient aangetekend, dat SVC agv blessures met 9 man eindigde. De treffers na rust kwamen op naam van Jim vd Krogt, Ron de Roode, en 2x Thom Wijnalda, die aldus een hattrick kon bijschrijven.

 

Vanuit trainerspersectief valt er absoluut nog wel wat aan te merken op het spel, maar voor de liefhebber heeft Voorschoten een erg aantrekkelijk voetballende ploeg, wat met vertrouwen de competitie in kan.

 

S Vd Niet, Simonis, Hoogeboom (60 vonk), j vd Niet, aronius (60apyadin); Verplancke, Hopstaken, vd Krogt; vd Luit (60 de Roode), N Guyt (60 beijersbergen), Wijnalda.

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.