Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Kennismaking met Jelle van der Niet

Kennismaking met de nieuwe aanwinsten van de zaterdagselectie: Jelle van der Niet

 

 

 

We zitten nog middenin het huidige seizoen, maar de technische commissie van Voorschoten '97 is al druk bezig met het versterken van de zaterdagselectie voor volgend jaar. Een van de nieuwe aanwinsten is centrale verdediger Jelle van der Niet (geen familie van), die overkomt van V.V. Noordwijk. Wij stellen de 21-jarige Noordwijker aan je voor.

 

Wat voor type speler ben je en met wie zou je jezelf, in alle bescheidenheid, een beetje vergelijken?


Ik ben een verdediger die graag de voetballende oplossing zoekt en hard werkt voor de ploeg. Je zou me ergens kunnen vergelijken met Matthijs de Ligt. Hij is fysiek sterk, heeft een goede trap en is heel sterk in zijn duels. Verder kijk ik graag naar Sergio Busquets. Hij maakt altijd de juiste keuze en hij heeft een prachtige techniek.

 

In welke speelstijl kom jij het beste tot je recht?
Ik kom het beste tot mijn recht bij een aanvallende ploeg die wil opbouwen van achteruit.

 

Wat is het mooiste moment uit je carrière?
Uit tegen FC Twente voor de KNVB beker mocht ik 15 minuten invallen. Dit was het mooist omdat je als kleine jongen ervan droomt om in een stadion te spelen. Als dat dan lukt, dan is dat natuurlijk prachtig.

 

Waar kom je vandaan en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik kom uit Noordwijk en daar woon ik al mijn hele leven. Verder studeer commerciële economie aan de Hogeschool Leiden. En in mijn vrije tijd besteed ik graag veel tijd door met mijn vrienden en heb ik een vriendin waar ik veel tijd mee spendeer.

 

Waarom heb je voor Voorschoten '97 gekozen?
Ik heb voor Voorschoten gekozen omdat ik vanaf het begin een goed gevoel had bij de club en ik al een aantal mensen bij de club ken.

 

Zijn er bepaalde jongens waar je uitkijkt om mee samen te spelen?
Ik kijk er natuurlijk naar uit om met alle jongens samen te spelen. Maar Koen Hopstaken is een goede vriend van mij, dus het lijkt me erg leuk om weer samen met hem in een team te voetballen.

 

Wat hoop ik met Voorschoten '97 te bereiken?
Ik hoop met Voorschoten '97 zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie en op persoonlijk vlak hoop ik bij Voorschoten veel te leren waardoor ik een betere speler word.

Tekst: Chris Riemens

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.