Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Kennismaking met Kauzi Nomen

Kennismaking met de nieuwe aanwinsten van de zaterdagselectie: Kauzi Nomen

 We zitten nog middenin het huidige seizoen, maar de technische commissie van Voorschoten '97 is al druk bezig met het versterken van de zaterdagselectie voor volgend jaar.  Middenvelder Kauzi Nomen  komt over van Rijnsburgse Boys. De 22-jarige controleur moet voor de balans op het middenveld gaan zorgen. “Ik wil meedoen om de bovenste plaatsen.”


Wat voor type speler ben je en met wie zou je jezelf een beetje kunnen vergelijken?
Ik ben een controlerende middenvelder die ook wat aanvallender op het middenveld kan spelen of eventueel als rechtsback. Ik ben een type voetballer dat graag aan de bal is en van goed positiespel houd. Ik ben er ook  niet vies van om de duels op het middenveld uit te vechten. Joshua Kimmich is qua speelstijl wel een beetje met mij te vergelijken.

 

Waarom heb je voor Voorschoten '97 gekozen?

Ik heb voor Voorschoten gekozen omdat het een club is die uitkomt op een leuk niveau. Verder heb ik veel positieve verhalen over de club gehoord en lijkt het me een gezellige club. Ook had de trainer een duidelijk en goed verhaal over het team.

 

Waar heb je in het verleden gespeeld?

Ik ben begonnen in de jeugd bij GHC waar ik vijf jaar heb gespeeld. In de E-tjes ben ik overgestapt naar UVS waar ik tot in de B heb gespeeld. Vervolgens heb ik 4 jaar bij FC Boshuizen gespeeld en sinds dit jaar speel ik bij Rijnsburgse Boys.


Welke spelers bewonder je?

Ik kijk heel graag naar Thiago Alcantara omdat ik dat een heel sierlijke speler vind. Ook Toni Kroos vind ik met zijn prachtige trap en inzicht een fantastische speler.

 

Wat hoop je met Voorschoten '97 te bereiken?

Ik hoop allereerst een jaar te hebben waarin ik veel speel en veel plezier heb in het voetballen. Daarnaast is winnen natuurlijk altijd leuk. Volgend jaar hoop ik mee te doen om de bovenste plaatsen in de 1e Klasse.

Wat hoop je te bereiken in je voetbalcarrière?  Waar liggen je ambities?

Ik heb geen grote ambities in het voetbal. Ik wil gewoon blijven voetballen zolang ik het leuk vind. Als ik de kans krijg om een stap omhoog te zetten zal ik het zeker proberen, maar als dat niet het geval is vind ik het ook prima.

 

Tekst: Chris Riemens

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.