Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Zon1 tankt zelfvertrouwen ondanks de 0-1 verloren wedstrijd tegen Valken'68

 

Onderstaand verslag is een bijdrage van leidenamateurvoetbal.nl, waar voor dank:

 

Rabobank LAV Cup, poule I- Een winnende coach die ontevreden is en een verliezende die danig in zijn nopjes is. Zo zie je ze niet vaak. Valken’68 O23 won in en bij Voorschoten '97 weliswaar met 0-1, maar trainer Theo Scholte was bepaald niet content: ,,Het was matig, zeer matig van onze kant. We wisten dat Voorschoten niet in de beste vorm steekt en dus wilden, nee moesten we een hoog baltempo hanteren, zuiver in de passing zijn en met veel pressie spelen. Daar kwam veel te weinig van terecht. Daardoor kon Voorschoten zo lang bijblijven. De kansen die we kregen werden dan ook nog eens niet benut. Natuurlijk waren er ook lichtpuntjes. Onze nieuweling Mike Glasbergen speelde sterk. Hij durfde in te spelen en was negentig minuten scherp. Dit was een wijze les waar we hopelijk van leren.”

Verliezend trainer Huib van Oostrom Soede straalde: ,,Zo slecht het zondag was, zo goed was het nu. Steeds kort op de man, agressief in de goede zin van het woord, beperkt balverlies en weinig onbezonnen dingen. Zo zou ik het elke wedstrijd willen zien. Natuurlijk heb ik ook oog voor de verbeterpunten. De rust in de passing en de weg te snel naar het doel zoeken zijn zaken waaraan gewerkt moet worden. Maar verder? Ik had drie spelers van midden twintig in de groep en verder hele jonge knapen, soms uit de A2. Een jongen als Chris Dekker is net zeventien geworden en deed lekker zijn ding. Aan dat ene doelpunt ging ook nog eens hands vooraf volgens mij. Nee, we hebben dan wel verloren, maar een dikke pluim voor Voorschoten '97 is op zijn plaats.”

Van Oostrom Soede voegt er nog aan toe dat hij hoopt dat zijn selectie dezelfde wilskracht zondag op het veld kan brengen. Dan speelt Voorschoten '97 tegen Sporting Leiden en dan moet de eerste competitiezege een feit worden.

Voorschoten '97-Valken’68 O23 0-1. Terpstra 0-1.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.