Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

A.s. zaterdag is Kris de Bruijn pupil van de week

 

Pupil van de week Kris de BruijnKris is 7 jaar oud en is dit seizoen begonnen met voetballen. Met een 5-jarig zusje Danique thuis wilde Kris eigenlijk al een seizoen eerder beginnen met voetballen, maar dat mocht niet van zijn gemene ouders die wilde dat hij eerst al zijn zwemdiploma’s zou halen.

 

Daarnaast zat zijn vader hem te pushen om op rugby te gaan, maar Kris volharde en het werd het toch Voorschoten '97. Deze keuze heeft goed uitgepakt. Hij zit in het gezellige team JO9-7 en heeft zijn vader inmiddels als coach. Veel van zijn huidige teamspelers kende Kris al, o.a. van de basisschool Het Kompas. Aldaar zit Kris momenteel in Groep 4a.

 

Er zijn inmiddels enkele wedstrijden gespeeld, waarvan er 1 werd gewonnen. Dit is uiteraard de schuld van de slechte coach die totaal geen verstand heeft van voetbal. Het is ons ouders opgevallen dat het team desondanks zeer enthousiast blijft en dat is voor Kris niet anders. Op zaterdag 5 oktober werd de uitwedstrijd van 8.30 uur afgelast, waarna de jongens hun ouders instrueerde om dan maar af te spreken in Park Adegeest voor een onderlinge voetbalstrijd.

 

Kris was onder invloed van zijn oom eerst supporter van Feyenoord, maar aangezien deze club bijna degradatievoetbal speelt, kwam het voetbalverstand gelukkig snel en is Kris nu voor Ajax. Dusan Tadic vindt hij de beste Ajax speler.

 

Door veel chips, patat, pizza en kroket te eten, en zo weinig mogelijk groenten, hoopt hij een net zo’n grote en goede speler te worden. De praktijk heeft uitgewezen dat je ondanks dit sportdieet 3e keeper van ajax kan worden (Jeroen Verhoeven).

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.