Visie-avond leden
Circuit-toernooi
De Voorschotenloop
Circuit-toernooi

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Ruime uitzege zaterdag 1 bij ASC: 1-5

Voorschoten 97 zaterdag 1 heeft de bekerwedstrijd uit bij ASC met 1-5 gewonnen. Een uitslag die in de lijn der verwachtingen lag. Echter ASC hield het wel meer dan een uur goed vol, maar in de laatste twintig minuten werd het verschil alsnog gemaakt door geelgroen.

 

ASC speelt in de tweede klasse zondag en was de tweede tegenstander in de bekerpoule. In Oegstgeest werd afgetrapt op het prachtige sportcomplex in de Veerpolder. Een mooie strakke echte grasmat, Hollandse luchten, perfecte omstandigheden dus. Met 181 toeschouwers, waaronder de regionaal bekende markante columnist Har Meijer.

 

Voorschoten begon agressief, had in het begin wel een overwicht maar van eenrichtingsverkeer was absoluut geen sprake. Wel maakte Benjamin Beumer subliem de 0-1 na een onderschepping, goede passeeractie en afronding. De ASC goaly Lambarette (in het verleden ook voor Voorschoten 97 actief) hield hierna het doel schoon tot de rust. ASC speelde zich ook steeds beter in de wedstrijd. Voorschoten bleef onder het niveau van de afgelopen weken en na enkele kansen maakte ASC ook daadwerkelijk de gelijkmaker met een bekeken lobje. Dat betekende ook een 1-1 ruststand oftewel lauwe thee.

 

Ook na de rust liep het Voorschotense spel niet meteen van een leien dakje. Er werd wel keihard gewerkt en naarmate de partij vorderde werd Voorschoten wel steeds sterker. De combinaties liepen beter, het middenveld 'vond elkaar' en aanval op aanval teisterde het Oegstgeeste doel in de laatste twintig minuten. En dit overwicht werd ook uitgedrukt in doelpunten. 3 x Chris Guijt en Peer van Paasen zorgden voor een 1-5 eindstand. Een degelijke overwinning met toch aan het eind ook mooi en overtuigend spel.

 

Dus op naar wedstrijd nummer drie in de bekerpoule: zaterdag 16 september uit bij DoCoS om 14.30 uur. Er gaat een gerucht dat tijdens deze wedstrijd ook het proefharinghappen voor 3 oktober zal plaatsvinden. Een extra reden om op de fiets naar de Mors te rijden.

 

Verder:

De JO-O13-1 verloor van Wilhelmus met 2-0 in een wedstrijd waar meer inzat. 

Bij de JO-O14-1 maakte Samuel van der Peijl een prachtige kopgoal.

De JO-O17-1 won thuis van het hoger acterende Quick Boys, wat een weergaloze prachtige thriller op veld 1 tussen 10 en 12 uur.

 

PvP

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.