De Voorschotenloop
Circuit-toernooi
Pupillenwedstrijd (atletiek)
Clubkampioenschappen Atletiek

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Voorschoten 97 speelt gelijk tegen FC Boshuizen

Voorschoten 97 Zaterdag 1 heeft zijn eerste officiele wedstrijd van het seizoen 2019-2020 erop zitten. Thuis op een gezellig druk en warm Adegeest was de zondageersteklasser FC Boshuizen de tegenstander en werd het 1-1. En die stand was ook een terechte afspiegeling van het vertoonde spel.

 

Er werd om 17.00 uur afgetrapt wat in de zomer geen nadeel is. Een bekerpoule van vier clubs, lekker uit de regio met FC Boshuizen, DoCoS en ASC. Eerst FC Boshuizen dus dat in de eerste klasse zondag speelt. En Voorschoten wat een flink aantal nieuwe namen en teruggekeerde oude nieuwe namen kent. Concurrentie op vele positites, luxe problemen dus voor Theo Ducaneaux en John van Veen. Het opbouwen naar de competitie is begonnen en het spel sprankelt meer dan af en toe.

 

Er ontstond een leuke evenwichtige wedstrijd voor de 259 toeschouwers. Voorschoten vergat op voorsprong te komen en FC boshuizen maakte de 0-1. Daarna vergat FC Boshuizen de marge te vergroten en Voorschoten kon na wat kansen in de allerlaatste minuut toch gelijk maken. Doelpuntenmaker was net als zo vaak afgelopen seizoen, Peer van Paasen. Al met al een aardig resultaat tegen een technisch vaardige ploeg.

 

Zaterdag 7 september is de volgende bekerwedstrijd, ook om 17.00 uur uit bij ASC in Oegstgeest op natuurgras. Dat ruikt lekker en het bier in Oegstgeest smaakt ook goed, een aanrader dus. De week daarna op zaterdag de 14e volgt de beker-uitwedstrijd tegen DoCoS, dan wel om 14.30 uur.

 

En de 21e september start de echte competitie, thuis tegen Hondelersdijk, aanvang 14.30 uur op Adegeest. Zet die alvast maar in de agenda! 

 

Verder is vrijdag 13 september de afscheidswedstrijd van Mike Nikic gepland. Mike, de Balkanpanter, speelde ongeveer 18 jaar in de eerste elftallen van Voorschoten Zaterdag, Voorschoten Zondag en een uitstapje van een jaar bij Wilhelmus. De warming up begint 19.30 uur, de wedstrijd 20.00 uur met na afloop een gezellige DISCO. Mike is het vervolg van zijn voetbalcarriere al begonnen, hij is nu jeugdtrainer in zijn woonplaats Voorburg bij Wilhelmus.

 

De JO-O15-1 speelde met twee invallers uit de O14 uit bij DSO en won verrrassend makkelijk met 2-4. Klasse boys!

 

PvP

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.