Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Afscheid Vincent van Veen en afsluiting zondagselectie

 

Op een zonnige 23 juni heeft de zondagselectie de jaarlijkse afsluiting gehouden. Alvorens men een gezellig samenzijn had, speelde op het hoofdveld “Team Vincent” tegen het huidige eerste. Deze wedstrijd was als verrassing geregeld voor Vincent van Veen die na 22 (!) jaar in het eerste elftal gespeeld te hebben nu een stapje terug gaat doen. Op het hoofdveld schitterden sterren van toen als Stefan van Driel, Daniël Green, Mike Helder en nog vele anderen. Ook konden beide broers Jeff en Leander natuurlijk niet ontbreken. De wedstrijd stond onder leiding van gelegenheids scheidsrechter en zwager Fabian Groeneveld. Vincent genoot zichtbaar en prikte nog zijn goaltje mee in de uiteindelijk 4-2 verloren wedstrijd. Uiteraard volgde een publiekswissel en werd Vincent onthaald met champagne door zijn Lianne, zijn kinderen en zijn ouders. Ook een publiekswissel was er voor Mike Nikic, die na een lange carrière ook afscheid neemt van Voorschoten¬†'97. Mike gaat als trainer aan de slag bij de jeugd van Wilhelmus.

 

 

Na de wedstrijd werd er op het terras van de club genoten van een lekker drankje en een buffet, dat gemaakt was door chef Marcel Gijzen, waarvoor dank!

Het was een gezellig middag, die door een aantal heren nog gezellig is door gezet in de Voorstraat.

 

Hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede zette beide heren nogmaals in het zonnetje met een speech en een mooi aandenken voor thuis. Ook waren er bedankjes voor Sam Gertsen, Thomas van der Veldt, Michael Kers en Remco du Pre, de heren gaan stoppen / elders voetballen, en Remco stopt als leider.

 Het was een gezellig middag, die door een aantal heren nog gezellig is door gezet in de Voorstraat.

 

Vincent en Mike, het was een genoegen om naar jullie te kijken en we wensen jullie het aller allerbeste voor de toekomst!

 

Zie onderstaande link voor nog meer foto's van deze happening!

 

https://photos.app.goo.gl/9EmXMsoEhrgH4Mdy9

 

 

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.