Internationaal - O12 -toernooi is AFGELAST
Circuit-toernooi
Pupillenwedstrijd (atletiek)
Mitchell Scholtes Ladies Event is AFGELAST

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

VOORSCHOTEN 97 KAMPIOEN !!!

Voorschoten¬†'97 is gepromoveerd naar de 1e klasse. Kampioen na een een 9-4 overwinning op Te Werve. Het werd 9-4 en op het veld van DSO werd het 4-2 dus uiteindelijk een ruime doelpuntenmarge. 

 

Gasten onwijs gefeliciteerd !!!! De wedstrijd startte met een super gemotiveerd Voorschoten¬†'97. In het eerste kwartier werden er 14  (!!) kansen genoteerd en daaruit vielen 3 goals. Oualid Maatoug opende de score na 4 minuten door een rebound op een schot van Peer van Paasen binnen te lopen. Nadat Alex Iliopoulos de kans op 2-0 had gemist scoorde een minuut later Ronnie Verplancke de 2-0 uit een vrije trap. De 3-0 van Peer van Paasen na een prachtige pass van Benjamin Beumer tekende het gehele seizoen. Een oppermachtig Voorschoten dat perfect veldspel neerlegd en een attractieve uitstraling had op de wedstrijd. Een Marco van Basten momentje, 3-0 voor, zonnetje erbij, technisch perfect.

 

Te Werve dat echt wel zijn best deed werd compleet omver gespeeld, een verdediger knalde op zijn eigen doelpaal en alleen keeper Jay Veerman kwam na tien minuten beter in de wedstrijd. En dat scheelde een paar goals. Het werd ´pas´ in de 21 minuut 4-0 toen Peer, Alex en Oualid samen de 4-0 over de lijn liepen. Vlak voor rust werd het 5-0 door Alex Iliopoulos die een rebound inkopte op een schot van Oualid Maatoug. 

 

5-0 voor met rust, DSO op 1-0 voor, voor het leek zeker. Consolideren dus, maar de tweede helft kabbelde niet voort want binnen twee minuten scoorde te Werve de 5-1. Gelukkig bleef Alex Iliopoulos wel scherp, hij scoorde na rust twee goals en ook invaller Tim Koning pakte twee goals mee. Te Werve bleef echter ook strijden en wist er nog drie bij te schieten. Eind uitslag 9-4 dus. En bij DSO 4-2, door dappere tegenstand van DoCoS. En hiermee is Voorschoten KAMPIOEN van de Tweede Klasse. 

 

Een terechte kampioen, een elftal mooi inkaar gesmeed door André Lourens. Een trainer die aanvallend wil spelen en dat zie je er ook vanaf. Natuurlijk zit het soms tegen maar momenten zijn af en toe ook een ijkpunt. Na een ongelooflijke comeback van RCL van 3-1 voor naar 3-3 wisselde André toch een aanvaller voor een verdediger in de blessuretijd. En daardoor frommelde Ian Baggerman de belangrijkste goal van het jaar eind maart over de doellijn in Leiderdorp en wonnen we daar met 3-4.

 

André en assistent Ronald bedankt voor alles. Volgend jaar wij 1e klasse, een mooie toekomst lonkt voor Voorschoten¬†'97. 

 

Pupil van de week was Kobe Heerschap, mogelijk gemaakt door LIVA verloskundigenpraktijk te Voorschoten en "Man off the Match" werd verkozen Peer van Paasen, hij mocht een dinerbon in ontvangst nemen gesponsord door restaurant "la casita" in Voorschoten.

 

Vandaag was feitelijk het hele team "Man off the Match", hier voor nodigde Paul Bruijnzeel de gehele selectie uit voor een diner in zijn restaurant "la casita"

 

En dan de Jo-13-1, onze helden wonnen van SEV afgelopen dinsdag met 3-1 door 2 x Ives en 1x Teun, maar na twee overwinningen van ADO zijn ze op doelsaldo geen kampioen geworden. Jammer maar laten we eerlijk zijn, het kampioenschap van Zaterdag één is net ff wat belangrijker, ook op doelsaldo maar dik en dik verdiend !! 

 

Voor een uitgebreide fotoreportage van deze kampioenswedstrijd zie onderstaande link:

 

https://photos.app.goo.gl/PxzheHix4xus9k7i8

 

 Samengesteld door Luuk Oerlemans

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.