Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Hoofdmenu

Zevenklapper Voorschoten '97 tegen VELO

Voorschoten '97 heeft de koppositie gegrepen in de tweede klasse. Op een lekker druk Adegeest werd koploper VELO met 7-2 terug gewezen. Na een 3-0 ruststand liep Voorschoten na de rust uit naar 7-0. In het laatste kwartier herstelde de gasten, die nog geeneens slecht speelden zich en schoten er ook 2 in. 

 

VELO, een omniclub uit Wateringen die tegenwoordig ook op de zaterdag acteert. Een op het oog uitgebalanceerd team met ervaring en lengte. Voorschoten dat in de winning mood is maar ook deze week nieuws kreeg over het niet verlengen van trainer André Lourens. Het 331 koppige publiek met Cees Timmermans prominent achter de goal kreeg een galavoorstelling te zien hoe je een wedstrijd beslist. Al in de 1e minuut kopte Nicky Guijt de 1-0 binnen uit een corner en de 2e kans voor Voorschoten was meteen weer raak. Een voorzet van links werd prima aangenomen en droog tegen de touwen gewerkt door aanvoerder Ronnie Verplancke. Na een buitenspelgoal en een eerste kans voor VELO schoof in de 31e minuut Peer van Paasen de 3-0 binnen en de wedstrijd was gespeeld. VELO had vlak voor de rust nog wel drie gevaarlijke corners maar onze keerper Justin van look wordt met de week sterker. Alles werd klem gepakt of naast gekeken en dus thee met 3-0 voor.

 

Na de rust tien minuten consolideren en daarna een briljant counterkwartier van Voorschoten. Nicky Guijt begon met de een solo naar achterlijn, naar zijlijn, keeper uit zijn doel, en van afstand mooi afgemaakt. Alex Iliopoulos strafte een verdedigingsfout af en Peer van Paasen schoot een bal zo lekker in de bovenhoek dat het publiek de regen voor lief nam en de handen op elkaar stuk klapte: 6-0. Wedstrijd gespeeld, Thom de Koning beloonde zijn goede spel met de 7e treffer, waarna VELO, dat niet eens slecht speelde, veel meer kwaliteit bezit dan pakweg DoCoS of TAVV, toch nog even terug vocht. Een penalty en een schot van net buiten de zestien maakte een 7-2 eindstand. Een verdiende overwinning, een stap op de ranglijst. V97-VELO man of the match

 

Maar volgende week weet je pas echt waar je aan toe bent. Een vervolg geven aan deze mooie middag tegen Soccer Boys zou mooi zijn. Maar laat dat maar aan André en zijn staf over. Ook het tweede elftal won vandaag, 4-2 en dus een stevige tweede plek op de ranglijst! 

 

De J-o13-1 speelde uit tegen Ter Leede en won van deze concurrent met 1-2. De kleinzoon Ives van ons oudste lid Arie van der Valk maakte de twee belangrijke goals! Verder speelde Vincent van der Water een prima pot in de verdediging door niets maar dan ook niets weg te geven aan de geelrode gastheren! Volgende week van SJZ winnen!! 

 

PvP 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.