Laatste circuittraining + toernooi
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

Voorschoten '97 wint dikverdiend van TAVV

Voorschoten '97 heeft in de derde competitewedstrijd de eerste driepunter binnen gehaald. Tegen TAVV werd het 2-0 en die uitslag was meer dan terecht. Toch duurde het tot de 69e minuut tot de 1-0 viel, uit een strafschop brak Ronnie Verplancke de ban. Oualid Maatoog maakte met een schitterende volley van 15 meter de 2-0 in de 79e minuut.

 

TAVV uit Ter Aar, een stugge tegenstander op voorhand en zeker een lastig potje. Wij zelf met 0 uit 2 onderaan en TAVV dat gezellig meedoet boven verwachting van de kenners. Op een zonovergoten Adegeest, met Erwin Meijnheimer langs de lijn,  werden de piketpaaltjes echter meteen al neergezet. Niet dat het superflitsend was maar Voorschoten was 90 minuten lang heer en meester over de gasten. Enige wanklank is dan dat de kansen die er waren niet benut werden. En dat klopt, de ruststand was 0-0 maar 3-0 had niet misstaan. Alex Iliopoulos, Peer van Paasen, Oualid Maatoug en zeker Hamze Chikhi hadden de 1-0 kunnen maken. Dit gebeurde niet en omdat onze verdediging met Justin van Look in de goal niks weggaf werd er met de brilstand thee gedronken.

 

Na de rust ook weer een overwicht, iets minder kansen, maar ook een TAVV dat fysiek en conditioneel niet mee kon. Een afgekeurde goal wegens overschrijding van de achterlijn. een paar mooie reddingen van de TAVV keeper, de goal moest gewoon een keer vallen. Uiteindelijk werd Alex Iliopoulos neergehaald binnen de zestien en schoot Ronnie Verplancke de pingel onberispelijk binnen: 1-0. Voorschoten ging door op volle kracht en na meerdere kansejes schoot Oualid Maatoug de 2-0 binnen. De 3-0 viel ok dor Peer van Paasen maar deze werd afgekeurd door de uitstekende leidsman van vanmiddag Mohamed Moussaoui. 

 

Al met al een dik verdiende zege en een geruststelling voor de supporterschare. 'Als ze vandaag niet winnen ga ik voortaan bij mijn zoon op veld 5 kijken' werd goed ingevuld door ons vlaggenschip. 

 

Ook het tweede speelde lekker en won met een uitstekende Jasper Moll met 4-1 tegen FC Lisse.

 

Het moeilijkst uitspreekbare elftal de Jo-13(2007) 1 speelde uit bij Meerburg en won met 1-4. 2 x Owen Buis en 2 x Milan Standhart maakte de goals met assists van Robin vann Paassen en Daan Green. Invaller Simon van Weeren had de 1-5 nog op zijn schoen! De mooiste actie was van Sylvan Woertman, die drie man dolde op twee vierkante meter. Kijk via het jeugdnieuws naar zijn voetbalvlog en leer de technische trucjes!

 

 

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.