Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren
Bestuur
Hoofdmenu

Zondag selectie sluit het seizoen af

Zondag selectie sluit seizoen af.

 

Afgelopen zondag heeft de zondagselectie gezamenlijk met een aantal trouwe supporters het seizoen 2017 - 2018 afgesloten. Het werd een zeer gezellige middag/ avond waar er werd teruggeblikt  op het afgelopen seizoen:

 

Een seizoen met voor het eerste een lastige start in 3B, de mannen van Huib van Oostrum Soede moesten duidelijk wennen aan het fysieke spel in de Haagse Regio. Uiteindelijk werd er een achtste plaats in de eindstand bereikt. 

 

De mannen van Jeffrey van Veen kende ook een moeizame start van het seizoen maar toen het eenmaal ging lopen waren ze niet te stoppen. Op een haar na winst in de 2e en 3e periode maar helaas net geen nacompetitie.

Een keurige 4de plek was het eindresultaat. 

 

Een zeer  positief verhaal met oog op de toekomst is de inzet van de velen JO-19 junioren aan het einde van het seizoen.

Ook deze jongens waren ( nadat zaterdag de promotie hadden veiliggesteld) aanwezig op de afsluiting.

 

Tijdens de afsluiting werden er nog een aantal spelers gehuldigd vanwege jarenlang trouwe dienst aan Voorschoten '97; Jeffrey, Vincent en Leander van Veen, Robert Toret, Mike Nikic en Kevin Hendriks (niet aanwezig ivm de geboorte van zijn dochter Femme) werden in het zonnetje gezet.

 

 

 

Voor meer foto's zie onderstaande link:

 

https://photos.app.goo.gl/4Lbadx3woYeh2SMD7

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.