Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
5e clubcircuit Atletiek
OVAK
Hoofdmenu

Kampioenen pakken de dubbel

20180609_163841Zaterdag 19 wint Marcel van der Geest Trofee

 

Ons negentiende heeft een fantastisch eerste jaar bij de senioren bekroond met twee hoofdprijzen. Nadat in de reguliere competitie de titel werd behaald, kroonden deze eeuwige talenten zich ook tot winnaar van de Marcel van der Geest Trofee

 

Dit sympathieke team bestaat voornamelijk uit beloftevolle voetballers met nog een glansrijke carri√®re voor zich. Een succesvol traject door de spelonken van de KNVB-competities is hun voorland. En terecht, want deze sympathieke jongemannen manifesteren zich als echte clubjongens. Ze weten de weg naar de kantine te vinden – ook doordeweeks – en maken het laat en gezellig. Op en buiten het veld zijn de heren van de partij. Voetbal, Vriendschap en Voorschoten, de drie V’s van onze club!

Dit soort teams behoort tot het fundament van de vereniging en daarom komt de Marcel van der Geest Trofee het 19de toe

 

Na afloop van het Koning Voetbal Toernooi werd de prijs weer uitgereikt door Joop van der Geest, de vader van Marcel.  Zelf getroffen door de vreselijke ziekte waaraan Marcel in 2011 overleed. We wensen Joop veel sterkte deze periode.

 

Marcel van der Geest was een echte clubjongen die alweer ruim zeven jaar geleden overleed. Dit jaar zou hij 47 jaar zijn geworden en op zeker nog gevoetbald hebben bij zijn vrienden van de zondag en/of de zaterdag veteranen. Marcel speelde zijn hele voetballende leven vooral met veel plezier en trots voor de eer van het dorp. Om hem te eren, en daarmee het belang van het clubgevoel te onderstrepen, is de Trofee uit zijn naam bestemd voor het team dat zich manifesteert in de geest van Marcel en van Voorschoten '97. Het 19de komt de prijs toe!

 

(AV)  

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.