Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop
Fifa 20

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari

Hoofdmenu

Voorschoten '97 wint laatste thuiswedstrijd met 4-1 tegen RCL

Voorschoten¬†'97  heeft de laatste wedstrijd in de regulier competitie gewonnen tegen RCL uit Leiderdorp. Het werd 4-2 na een 1-1 ruststand. De goals kwamen van de voet van een own goal,  Benjamin Beumer, Nicky Guijt en de in stijl afsched nemende mr. Hoogmade Richard Bakker.

 

Vooraf was bekend wat er moest gebeuren. Er  moest gewonnen wordne en dan hopen dat Honselersdijk niet wint. Voorschoten deed har plicht en al na 14 minuten was het Benjamin Beumer die strak voorzetten en de bal via een RCL-speler over de doellijn zag gaan. Hierna leek Voorschoten een makkelijke middag te krijgen zeker toen het 2-0 werd maar op onverklaarbare wijze werd er gevlagd en afgefloten voor een niet aanwezig buitenspel. RCL kon in een van de spaarzame momenten zelfs 1-1 maken voor de rust. 

 

Na de rust beten de gasten nog meer van zich af en door een uitstekende doelman Stephan van der Niet en corrigerende Kevin Koek bleef het 1-1. Het was na 70 minunten weer Benjamin Beumer die als een van de weinige geen last had van de hitte en de 2-1 maakte. Kort daarna tikte Nicky Guijt de 3-1 binnen en leek alles gespeeld. Echter RCL richtte zich nog een keer op en maakte een mooie aansluitingstreffer. Hierna was het laatste woord aan de vertrekkende Richard Bakker. Vanaf 25 meter schoot hij de bal precies in de hoek, onhoudbaar voor de keeper. Een mooie goal die symbool staat voor de zes jaar die Richard hier gespeeld heeft met zijn positieve instelling. 

 

IMG-4973Doordat Honselersdijk met 4-2 won van Lugdunum is Voorschoten uitgespeeld. Op naar een nieuw seizoen. Trainer Andre Lourens ziet alleen zoals gezegd Richard Bakker vertrekken en dus kunnen we hoopvol kijken naar seizoen 2018-2019 voor wat betreft zaterdag uno! Verder werd bekend dat de populaire teammanager Rob van der Wijngaard er nog een seizoen aan vast plakt en daar moest in de hitte op gedronken worden. 

 

En dan het geweld van de Jo-11-5! Na een overwinning vorige week tegen titel concurrent Valken 68 Jo-11-2 met 4-7 stond vandaag de kampioenswedstrijd tegn Foreholte Jo-11-4 op het programma. Uitgeslapen was het 5 minuten spannend, toen maakte Robin van Paassen 2 goals en daarna volgde er nog veel meer an Stein, Boet, Jurjen, Jack, Pelle, Jelle, Sebastiaan en Kian. Einduitslag 12-3 en een groot feest op het veld en later op het mooie terras van onze club! 

 

PvP

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.