Sportblessurespreekuur
Demonstratieavond Excelsior
Bestuur
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

Zat1 heeft zich knap gerevancheerd.

Voorschoten '97 heeft zich knap gerevancheerd voor de teleurstellende prestatie tegen Nieuwkoop. Lugdunum werd overtuigend verslagen met 1-3. 

 

Het eerste wapenfeit van deze wedstrijd was direct voor Voorschoten. Kort na het aanvangssignaal speelde Nick Guijt zichzelf vanaf de rechtervleugel knap vrij maar zijn schot werd gekeerd door Lugdunum keeper Kevin Wassenaar. Voorschoten bleef goed combinerend de weg naar het Leidse doel te vinden maar op enkele afstandsschoten van Richard Bakker na leverde dit geen grote kansen op. Tegen de verhouding in kwam Lugdunum na een kwartier spelen op voorsprong. Een laag ingeschoten vrije trap werd door spits Isitir met een knappe voetbeweging verlengd en via binnenkant paal belandde de bal achter keeper Van de Niet.

 

Voorschoten toonde echter voldoende veerkracht. Ook het vroegtijdig uitvallen van aanspeelpunt Shemiel Constancia met een enkelblessure  belemmerde het team van André Lourens niet om op de ingeslagen weg door te gaan. Het verzorgde voetbal in combinatie met veel strijd werd kort voor rust beloond. Een fraaie combinatie vanaf de linkerzijde werd door de ingevallen Tim Koning strak ingeschoten, 1-1.

 

Na de thee bleef het wedstrijd beeld onveranderd. Door goed afjagen werden veel duels gewonnen. Uit één van deze duels volgde een vrij trap even buiten het 16-meter gebied. Met veel gevoel trapte Robin Diets de bal richting het doel. Onderweg werd de bal nog getoucheerd door een Leidse verdediger en verdween vervolgens in het doel, 1-2.

 

Lugdunum probeerde met de inbreng van o.a. Adam Atif nog terug te komen maar veel gevaar leverde dat niet op. Een kwartier voor tijd werd  de eindstand bepaald door een geraffineerde kopbal van Benjamin Beumer. 

 

Voorschoten kreeg nog enkele grote mogelijkheden om de score verder op te voeren maar deze werden niet benut. Na afloop heerste er vooral tevredenheid over de inzet, het vertoonde spel en uiteraard het eindresultaat. In de 3e periode gaat Voorschoten samen met Honselersdijk aan de leiding, de ontknoping volgt komende zaterdag. RCL komt dan op bezoek , kick-off om 14.30 uur.

Komende zaterdag

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.