7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Hoofdmenu

Zat1 neemt drie belangrijke punten mee uit Hoek van Holland

Voorschoten heeft vanuit Hoek van Holland drie belangrijke punten meegenomen naar sportpark Adegeest. In de wedstrijd tegen HVC '08 was met name het laatste kwartier boeiend.

 

Het eerste bedrijf was gelijk opgaand. Doelman Stefan van der Niet moest twee keer een schot vanuit de tweede lijn pareren. Daartegen kreeg Voorschoten ook enkele mogelijkheden maar de beslissende pass naar de vrijstaande man voor het doel lukte net niet. De rust werd dan ook bereikt met de brilstand.

 

Na de thee kwam er weinig verandering in de wedstrijd alhoewel HVC '08 langzaam maar zeker een veldoverwicht opbouwde. Uiteindelijk resulteerde dit overwicht in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Leroy Smits. Omdat op het moment van deze treffer de 80e minuut al op het scorebord stond leek een resultaat voor de groen-gelen ver weg. Maar binnen enkele minuten was de situatie totaal veranderd. Nadat Bart Vonk in de 85e minuut de gelijkmaker had gescoord zorgde de ingevallen Benjamin Beumer voor de 1-2. Doordat HVC moest gaan forceren kwam er achter hun laatste linie veel ruimte. Nick Guijt profiteerde hier maximaal van: na een lange rush rondde hij beheerst af en leek de wedstrijd gespeeld. Een onnodige fout in de Voorschotense defensie zorgde toch nog voor de aansluitingstreffer, 2-3. Kort hierna werd het eindsignaal gegeven en kon de overwinning gevierd worden. Door dit resultaat blijft de 3e periodetitel in zicht en kan er uitgekeken worden naar de laatste 3 wedstrijden van de competitie.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.