Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

Zat1 zet goede reeks niet door

Voorschoten heeft de goede reeks van de afgelopen weken niet door kunnen zetten tegen SVC'08. In een teleurstellende wedstrijd werd met 3-0 verloren.

 

Onder prachtige weersomstandigheden werd om 14.30 afgetrapt. Aanvankelijk kende de eerste helft geen hoogtepunten. Halverwege het eerste bedrijf zag Robin Diets zijn treffer afgekeurd wegens buitenspel. Beide teams waren weinig creatief en de vele aanwezige toeschouwers werden niet verwend. Vlak voor rust werd de wedstrijd dan toch open gebroken. De linksbuiten van SVC werd binnen de 16-meter gevloerd en de toegekende penalty werd snoeihard ingeschoten. Kort daarna leek de wedstrijd te worden beslist, maar de prachtige omhaal van de SVC centrum spits belandden op de lat. 

Na rust creĆ«erde Voorschoten wel een optisch veldoverwicht maar de passie en werklust van een week geleden (tegen Reeuwijk) ontbrak. 

SVC loerde op de counter en halverwege de 2e helft leverde dit de 2-0 op. Toen kort daarna ook nog 3-0 werd gescoord was de wedstrijd gespeeld. 

 

Komende zaterdag komt DSO naar Sportpark Adegeest. In de eerdere ontmoeting tegen deze tegenstander werd op vergelijkbare wijze verloren als afgelopen zaterdag. Reden genoeg om op sportieve wijze revanche te nemen en de aansluiting met de top in de 3e periode te behouden.

 

RW

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.