Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

UVS wint van Voorschoten '97.

Voorschoten¬†'97 heeft de thuiswedstrijd tegen UVS uit Leiden met 1-2 verloren. Na een 0-1 ruststand (doelpunt Thom de Vries) maakte Kevin Koek de gelijkmaker maar vlak voor tijd won UVS door een mooie goal van Bart van der Weijden. Hoogtepunt van de middag was de door Esmée van Herk, kandidaat raadslid van het CDA, geschonken wedstrijdbal, die door de pupil van de week Djesse Knijnenberg keurig werd gescoord bij de aftrap!!

 

Op een vol Adegeest, met 589 toeschouwers op met name een druk bezet terras, werd er onder een aangenamen temperatuur afgetrapt. Voorschoten moest vanwege een blessure sterkhouder Richard Bakker missen op het middenveld. En een wedstrijd die om de punten gaat want beide ploegen verkeren onderin de middenmoot. Van echt goed voetbal was geen sprake en dat was jammer. De lijn van de laatste wedstrijden tegen Die Haghe, Hondelersdijk en RCL werd vandaag niet doorgetrokken. En ook UVS bakte er weinig van en zo ontstond een status quo zonder hoogtepunten en weinig spektakel voor de rust. UVS scoorde wel toen Thom de Vries uit een counter zowel keeper als verdediger te slim af was. 

 

Na de rust werd het leuker voor het publiek. Voorschoten maakte al snel de 1-1. Uit een dode spelsituatie kopte Shemiel Constancia door en kopte Kevin Koek van dichtbij raak. En hierna ontstond geen beter spel, maar wel meer strijdlust en kansen, en af en toe werd de noodrem niet vermeden. Zonder dat het uit de hand liep, toonden beide teams aan te willen winnen. Echter in de onderlinge communicatie en basisvaardigheden ging zo veel mis dat van goed voetbal onder de 22 spelers geen sprake was. Enige uitzondering was dan Jordy Manuputty die wel zijn technische- en  inzichtsniveau haalde. Kansen waren er wel dus er was toch best wel iets te genieten. Tim Koning kwam twee keer net een meter te kort, Nicky Guijt kwam dreigend door maar de eindpass kwam er niet en invaller Peer van Paasen schoot op de paal. Het geluk wat Voorschoten ontbeerde viel voor UVS wel de goede kant op. Een voorzet van links werd met een volley door Bart van der Weijden tot winnende treffer gepromoveerd. Een mooi beslissend doelpunt van een wedstrijd die geen winnaar verdiende.

 

Al met al een voetbalmiddag die met de CDA bal mooi begon, maar door de Leidse gasten beter werd beëindigd. Volgende keer dan maar weer een driepunter met een dan hopelijk volledig fitte selectie.

 

Pupil van de week was Djesse Knijnenberg, mogelijk gemaakt door LIVA verloskundige praktijk te Voorschoten.

 

"Man off the match" is geworden Shemiel Constancia, hij mocht een dinerbon ontvangen gesponsord door restaurant La Casita in Voorschoten.

PvP

 

De J-O13-2 speelde in de ochtend met invalcoach Benjamin Beumer de J-O13-1 van FC Rijnvogels van de mat. Met maar liefst vier goals was Yves van der Valk de grote meneer en ook Sem Straver deed een doepuntduit in het zakje. Met 5-1 werd de medekoploper naar huis gestuurd, klasse boys!

 

 

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.