Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

Verslag RCL-Voorschoten '97 (zat1): 1-1

Voorschoten '97  heeft zichzelf afgelopen zaterdag vergeten te belonen voor het goede spel wat het op de mat legde. Na een wedstrijd met volop kansen bleef het steken op 1-1

Direct na het beginsignaal toog Voorschoten ten aanval. Binnen 5 minuten scoorde Shemiel Constancia de 0-1, een beloning voor zijn goede spel van de afgelopen weken! Voorschoten behield vervolgens het veldoverwicht totdat na 20 minuten spelen RCL spits Isi Adima de bal wist te bemachtigen. Met een bekeken schuiver passeerde hij doelman Van der Niet. Voorschoten had wat tijd nodig om deze tegenslag te boven te komen maar het kwam voor rust niet verder in gevaar.

 

RCL-V97-03

Na de thee ging Voorschoten op jacht naar de winnende treffer waarbij Jordy Manuputty regelmatig excelleerde met prachtige solo's. Helaas konden de gecreëerde kansen niet omgezet worden in doelpunten. Daarbij mag de rol van RCL keeper Andrew Bontje niet onderbelicht blijven: in korte tijd keerde hij met snelle reflexen de schoten van Richard Bakker, Shemiel Constancia en Nick Guijt. Laatstgenoemde dacht 10 minuten voor tijd de winnende treffer te scoren maar opnieuw werd een vermeende buitenspel situatie in het nadeel van Voorschoten uitgelegd en werd het doelpunt dus afgekeurd.

 

RCL-V97-04 RCL-V97-02
RCL stelde hier zeer weinig tegenover, al hielden de meegereisde supporters hun hart vast toen Adima  halverwege de 2e helft weer één op één kwam te staan met doelman Stefan van der Niet. Met een prachtige redding voorkwam de Voorschotense sluitpost een 2e tegengoal! Na het eindsignaal overheerste dus teleurstelling bij de groen-gelen, maar opnieuw gaf het vertoonde spel vertrouwen voor de komende weken.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 10 maart op Sportpark Adegeest. De tegenstander is dan UVS, aanvang: 14.30 uur.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.