Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur
Hoofdmenu

Voorschoten '97 wint van Hondelersdijk: 2-0

Voorschoten¬†'97 heeft de thuiswedstrijd tegen hondelersdijk met 2-0 gewonnen, een verdiende en nuttige overwinning van onze geelgroene mannen. KEvin koek en Nicky Guijt maakten met twee mooie kopballen de goals vanmiddag. 

 

Honselerdijk uit het Westland is al jaren een ploeg die in de tweede en derde klasse acteerd. De oranjehemden stonden vier punten boven ons en dus was geelgroen gebrand op een overwinning. Vanaf de eerste minuut gaf onze equipe van André Lourens vol gas en na twee gemiste kansjes kopte Kevin Koek al in de zesde minuut een corner prachtig in de bovenhoek: 1-0. Op een zonnig Adegeest kwamen de 273 toeschouwers voor de rust volledig aan hun trekken. De Voorschotense verdediging met debutant Bart Vonk als rechter centrale verdediger, stond als een huis en de spitsen van Honselersdijk gaven vanmiddag niet thuis. Zeker toen in de 18 minuut Nicky Guijt de 2-0 binnen kopte uit een puike voorzet van Robin Dietz zat Voorschoten op rozen. Zonder gekke dingen te doen werd de wedstrijd gemakkelijk uitgespeeld. En ook een kaartloze wedstrijd, dus de sterke bank waarmee Voorschoten begon zal komende week minimaal net zo sterk zijn.

 

Ook na de rust konden de gasten geen echt vuist maken. Een aantal keer werd de achterlijn gehaald maar was de voorzet niet goed genoeg. En de enige keer dat een speler doorbrak richting doel stond Stephan van der Niet goed op zijn plaats. Voorschoten speelde om geen goals tegen te krijgen op zeker, maar liet toch ook wel een paar kansen op mogeljikheden liggen. Maar als op het eind er een 2-0 op het bord staat is niemand daar rouwig om. uiteindelijk was een driepunter vandaag hard nodig. De nieuwe basisspelers Ilias Bahri en Bart vonk stonden hun mannetje en zo blijkt de selectie breder dan menigeen dacht. Na de winterstop begonnen we met twee nederlagen, daarna een gelijkspel, nu winst. Nu dus zoals de analitici zeggen de lijn doortrekken, lekker tianen en zorgen dat we er de komedne wedstrijd met zn achttienen weer fit en scherp staan!  

 

Al met al een goede wedstrijd, een goed resultaat, goed weer, wat wil een mens nog meer. Zoals reeds gememoreerd kon de goed fluitende scheidsrechter Gieles het zonder kaarten af, het was ook niet de moeilijkste wedstrijd uit zijn carriere. 

 

"Man off the match" is geworden Kevin Koek, hij mocht een dinerbon ontvangen gesponsord door restaurant La Casita in Voorschoten. Pupil van de week was Boris van Ipenburg, mogelijk gemaakt door LIVA verloskundige praktijk te Voorschoten. 

 

PvP

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.