Circuittraining
Circuittraining
Bestuur
Bestuur

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

Valken'68 - V97 zat1: 0-0

 

Voorschote '97 (za) heeft afgelopen zaterdag 1 punt overgehouden aan het duel tegen het hooggeplaatste Valken '68, door met 0-0 gelijk te spelen. De meeste Voorschoten spelers kwamen na het eindsignaal teleurgesteld het veld aflopen, teken dat men op meer had gerekend.

 

De eerste helft was duidelijk voor Voorschoten. Met gedisciplineerd combinatie voetbal werd voortdurend het doel van Valken '68 gezocht, maar de gecreĆ«erde kansen konden niet in doelpunten worden omgezet. Valken'68 stelden daar niet zo veel tegenover en grossierde in onzorgvuldige passing. 

 

De tweede helft gaf een meer op- en neer gaande wedstrijd te zien. Beide teams hanteerden vaker de lange bal. Doelman Stephan van der Niet onderschepte praktisch iedere voorzet en wist met behulp van de paal zijn doel schoon te houden. Voorschoten bleef gedurende de hele wedstrijd hard werken om de overwinning binnen te slepen en dat leek 20 minuten voor tijd ook te lukken. Een hard schot van Peer van Paasen vanuit de tweede lijn belandde op de paal en via de rug van Valken doelman Van der Nagel kwam de bal voor de voeten van Shemiel Constancia. Laatst genoemde aarzelde geen moment en schoot de bal keurig binnen. Helaas werd deze treffer afgekeurd wegens buitenspel. Dit was voor de tweede achtereen volgende week dat een treffer van Constancia werd afgevlagd.

 

Kort daarna was Hamza Chikhi dichtbij een treffer maar zijn schot werd helaas gekeerd. 

In de absolute slotfase drong Valken aan, maar een geclaimde strafschop werd door de goed fluitende scheidsrechter Wolf niet gehonoreerd. 

 

Zowel de inzet als het vertoonde spel van Voorschoten geven vertrouwen voor een goed resultaat in de komende thuiswedstrijd tegen Honselersdijk, zaterdag 17 februari, aanvang: 14.30 uur.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.