Blessurepreventie en voetbal & pedagogiek
Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
Hoofdmenu

Voorschoten '97 onderuit tegen HVC '10

Voorschoten¬†'97 heeft de thuiswedstrijd tegen HVC '10 met 1-3 verloren. Een tegenvallend resultaat na de goede puntenoogst in de maand november. Shemiel Constancia maakte het geelgroene doelpunt. 

 

Vandaag twee fusieclubs tegen elkaar, Hoek van Holland/ Hoekse boys kwam op bezoek en tegenwoordig heet dat HVC '10. Een maandje geleden waren ze ook al voor de beker de tegenstander en die confrontatie eindigde in 3-0 voor Voorschoten. Toen de in derde minuut Shemiel Constancia aan het eind stond van een aanval en de 1-0 aantekende, leek het een makkelijke middag te worden. Echter Voorschoten kwam hier bedrogen uit. In eerste instantie door zelf niet de drie kansen die er waren op 2-0 af te maken. En in tweede instantie was er te weinig concentratie en vastigheid om HCV van het doel af te houden. Een levendig vervolg van de eerste helft, kansen over en weer, alleen HVC schoot er wel twee in en ging zo met een 1-2 voorsprong thee drinken.

 

Na de rust liep het gewoon ff net niet. Er werd wel gewerkt, maar de combinaties liepen net niet zoals ze de afgelopen weken liepen en eigenlijk bleef HVC vrij gemakkelijk overeind. Verder dan twee schoten van rond de zestien en een aantal te harde voorzetten kwam Voorschoten niet.  HVC speelde op de counter en op zich had de Voorschotense verdediging er best goed het oog op. Alleen toen er meer risico werd genomen in de laatste tien minuten viel de eigenlijk logische 1-3 en was de wedstrijd gespeeld. 

 

Niet treuren, soms heb je gewoon van die wedstrijden dat het niet  lukt. Volgende week gewoon revanche nemen met een driepunter, dat is de beste remedie voor iedereen. 

 

PvP 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.