De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

Voorschoten '97 laat twee punten liggen.

 

Voorschoten '97 heeft de thuiswedstrijd tegen CVC Reeuwijk met 1-1 gelijk gespeeld. In een aantrekkelijke wedstrijd was het jammer dat een dozijn kansen niet tegen het netje plofte. Wel bleef het tot het laatst toe spannend op een koud, maar wel gezellig druk, 'Adegeest'. Richard Bakker maakte de geelgroene goal.

 

CVC Reeuwijk is een complete onbekende voor Voorschoten '97. Na de fusie in 1997 is er nog nooit tegen gespeeld in competitieverband en dus ook wel weer leuk, immers nieuwe gasten bied een verbrede kijk op de wereld.

 

In de stand is CVC geen hoogvlieger en de laatste weken draait het aardig bij ons geelgroen. Voorschoten had zich voorgenomen om meteen een overwicht en een voorsprong af te dwingen en binnen de zestig seconden eindigde de bal al op de lat van het CVC goal. Dit hield het eerste half uur aan, maar uit een zestal kansen werd tot minuut dertig niet gescoord. Sheniel Constancia, Robin Diets, Tim Koning,en Nicky Guyt hadden de openingstreffer op hun schoen maar het vizier stond niet op scherp en het geluk was aan de hand van de sterke CVC keeper Tom Verwaal. Na een half uur werd de wedstrijd evenwichtiger met Voorschoten wel als bovenliggende partij. 


Na de thee een voortgang van het laatste kwartier van de eerste helft en in minuut 55 opeens de 0-1. Een voorzet van rechts, goed ingekopt laag naar de grond in de verre hoek, een goede goal en 0-1 achter. Voorschoten zette de schouders er onder en trok het initiatief weer naar zich toe. De druk werd steeds groter maar goed keeperswerk en pech leidde ertoe dat pas in minuutje 74 de gelijkmaker viel. Richard Bakker was eindstation van en vloeiende aanval en maakte gedecideerd 1-1. Hierna dacht het publiek dat het kwartje wel de goede kant op zoiu vallen. Voorschoten werkte, creëerde maar werd niet beloond met een tweede goal. Jammer voor de stand, het veldspel was overtuigend, de beloning werd niet gegrepen. Man van de wedstrijd was een scherpe scheidsrechter Lingen die overtuigend de leiding verzorgde en goed aanvoelde wat er op het veld zich afspeelde.

Kortom, een aardige wedstrijd, genoeg kansen maar geen beloning in de vorm van drie punten.

 

Over de keuze van de "man off the match" dacht de commisie anders over, hun keuze viel op Peer van Passen, hij mocht een dinerbon ontvangen gesponsord door restaurant La Casita in Voorschoten. Pupil van de week was Teun Leering, mogelijk gemaakt door LIVA verloskundige praktijk te Voorschotenen
PvP


© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.