Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
De Rendierenloop

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

V97 (za) - HVC'10 : 3-0 (beker)

 

Voorschoten '97 heeft de stijgende lijn van de afgelopen week ook in het bekerduel tegen HVC'10 uit Hoek van Holland weten door te trekken. Met een overtuigende 3-0 zege werd de volgende ronde bereikt.

Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen  ter nagedachtenis aan de overleden Mitchell Scholtes. 

 

Vanaf het eerste fluitsignaal was Voorschoten de bovenliggende partij. Met goed combinatie voetbal werden een groot aantal kansen gecreëerd die helaas niet besteed waren aan de voorwaartsen. Pas tien minuten voor rust wist Shemiel Constancia de ban te breken, 1-0. Kort daarna brak  Tim Koning door op de linkerflank. Zijn voorzet verdween rechtstreeks in het doel: 0-2. Dit was tevens de rust stand. 

Kort na de thee werd de wedstrijd beslist door Nick Guyt. Een terugspeelbal op de keeper van HVC '10 werd door de scheidsrechter bestraft met een indirecte vrije trap in het strafschopgebied. Hoewel de doellijn geheel werd afgesloten door HVC knalde Guyt de bal dwars door deze bijzonder opstelling, 3-0. Hierna liet Voorschoten de teugels wat vieren waardoor HVC kon aandringen en enkele kansjes wist te creëren. Het laatste kwartier was weer voor Voorschoten maar door gebrek aan scherpte werden een aantal goede aanvallen niet beloond met een treffer. In de stand kwam dus geen verandering meer.

 

Zaterdag 18 november wordt de competitie vervolgd met een thuiswedstrijd tegen Reeuwijk, aanvang 14.30 uur.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.