Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
De Rendierenloop

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

Zaterdag senioren speelden dit weekend op vrijdag, zaterdag én zondag

 ZA 14 op zondag

 

Onze club is de grootste voetbalclub van Zuid-Holland. Daar zijn we trots op, maar het bezorgt veldheer Cor wel wekelijks hoofdpijn. Om alle wedstrijden in een weekend op een veld te kunnen indelen, moeten we tegenwoordig uitwijken naar de zondag. Sinds vorig seizoen zijn er dan ook jeugdwedstrijden op zondag. Dit weekend hebben we weer een nieuwe primeur: zaterdagsenioren op zondag! Het 14e en het 9e waren als eerste aan de beurt. De tegenstander van het 14e ging op zaterdag de 11e van de 11e echter alvast carnaval vieren, dus wilde liever op vrijdagavond komen voetballen.

 

 ZA14 op vrijdagavond

 

Het werd een groot succes op vrijdag. Sportief gezien was het geen feest, want het 9e verloor met 0-6 van VVSB. Maar alles was na afloop van de wedstrijd snel vergeten. Er was ook 7 tegen 7 voetbal, dus het was druk en gezellig op het complex en in de kantine. De heren van het 9e doken gezellig de kantine in!  

 

 Drukte bij de JO11-1 op zondagochtend

 

Op zondag 12 november was het alweer vroeg druk op Sportpark Adegeest. De veteranen op het hoofdveld en de JO11-1 op veld 6. Daar was zo veel publiek op afgekomen, dat kantinebaas Ruud Nolet op het punt stond om hulptroepen in te roepen. In de rust van die wedstrijd was de kantine lekker vol! Het scorebord had ook geen zondagsrust, want de JO11-1 haalde flink uit en veegde UVS met 8-1 van de mat. Er waren ook een paar spelers uit de A1 (JO19-1) komen kijken. Zij vroegen na afloop van de wedstrijd of de spits volgende week met hen mee wil doen! 

 

 

Een unicum vond plaats op veld 2. Daar speelde het 14e tegen Wilhelmus. Voor het eerst werd er een officiële zaterdagseniorenwedstrijd gespeeld op zondag! De beide teams kwamen niet tot scoren en deelden de punten.

 

Het was weer een mooi voetbalweekeinde.

(PV)

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.