Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
De Rendierenloop

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

Voorschoten '97 wint ook 2e helft van SVC '08

Voorschoten¬†'97 zaterdag één heeft het restant van de wedstrijd thuis tegen SVC 08 met goed gevolg uitgespeeld. Vijf weken geleden was er al een 2-0 voorsprong gehaald door goals van Richard Bakker en Tim Koning. Toen moest helaas de scheidsrechter opgeven vanwege een blessure. En ook was er niet direct een vervanger aanwezig. 

 

Vanavond dus het vervolg voor de mannen van Andre Lourens met een goed gevolg. Voorschoten domineerde op een lekkere windstille voetbalavond. Combinaties rolden lekker over de mat. De trouwe supporters zagen dat de opgaande lijn werd doorgetrokken. Uit een vijftal goede kansen maakte Richard Bakker de 3-0 in de 71e minuut en daarmee was ook alle hoop voor de gasten vervlogen. SVC 08 dat toch best een leuk elftal heeft staan, kon geen echte vuist maken. Dus een lekkere week voor Voorschoten. Zes punten in vier dagen en een defensie die vertrouwen en degelijkheid uitstraalt. Yessin Kharbouch en Kevin Koek lijken een goed stel centraal duo te worden en op de vleugels waren Donovan Valies en Sem Simonis lekker scherp. Het middenveld controleerde en inspireerde vandaag em zo was het koud langs de lijn maar waren er warme gevoelens over het spel en het resultaat. 

 

A.s. zaterdag 11 november speelt zaterdag één thuis tegen HVC 10 uit Hoek van Holland voor de beker. Deze ploeg is ook een competitietegenstander dus op voorhand een leuk affiche! Aanvang 14.30 uur! 

 

PvP

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.