De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Kom naar de open dag op 12 januari

Hoofdmenu

Verslag UVS 1- V'97(zat1): 0-4

"Zonder strijd geen overwinning!" Dit oude gezegde was afgelopen zaterdag zeker van toepassing op Voorschoten '97 en vormde de basis voor een klinkende 0-4 overwinning op Uit Vriendschap Saam."

 

Direct na het eerste fluitsignaal nam Voorschoten het initiatief. Praktisch alle persoonlijke duels werden gewonnen, wat al snel beloond werd met een treffer. Nick Guyt zag zijn schot in eerste instantie gekeerd door UVS doelman Jesse Haak, maar de rebound wist hij wel te verzilveren: 0-1. Voorschoten bleef de aanval zoeken waarbij via een vlotte combinatie de opgekomen Jessin Kharbouch werd gevonden. Hij haalde rond het strafschopgebied uit en via een UVS been verdween de bal wederom in het net: 0-2. Door op het juiste moment opjagen van de tegenstander kon UVS geen moment in de wedstrijd komen. Vlak voor rust leek de wedstrijd al beslist te gaan worden, maar de inzet van de vrij gekomen Shemiel Constancia ging via de paal naast het doel.

 

Na de rust bleef het wedstrijdbeeld onveranderd. UVS probeerde wel de aansluitingstreffer te forceren, maar deed dit met weinig overtuiging. Slechts een enkele keer moest doelman Marcel Quax handelend optreden. Voor Voorschoten was dit het ideale spelbeeld om via snelle counters de voorsprong te vergroten. Zo'n 20 minuten voor tijd werd dit scenario perfect uitgevoerd. De immer gevaarlijke Hamza Chikhi werd op rechts weggestuurd. Zijn breedtepass werd door de ingevallen Tim Koning prachtig ingeschoten. Hiermee bleek de wedstrijd gespeeld. UVS geloofde er niet meer in en Voorschoten speelde soepel naar het einde van de wedstrijd. Maar voor het zover was scoorde Jessin Khabouch zijn tweede treffer van de middag. Vanuit een corner, gevolgd door een kopbal, wist hij met binnenkant voet de eindstand op 0-4 te bepalen.

 

Voorschoten staat na dit resultaat op een 10e plek met 6 punten uit 6 wedstrijden.

 

Dinsdagavond word het restant van de gestaakte wedstrijd tegen SVC'08 uitgespeeld (stand 2-0), aanvang: 20.00 uur.

 

Zaterdag 2 ging helaas met 1-0 onderuit tegen UVS 2

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.