Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
OVAK
Hoofdmenu

Einde seizoen Zaterdag 2, iedereen hartelijk bedankt!

Na een fantastisch seizoen 2015-2016, afgesloten met bekerwinst en promotie naar de  1e klasse volgde dit seizoen de vuurdoop op een hoger niveau.

 

Dit seizoen starten we met een kleinere groep spelers en moesten vanaf begin seizoen alle zeilen bij zetten om wekelijks genoeg spelers te hebben. We hebben een aantal weken aan elkaar moeten wennen en natuurlijk aan het hogere niveau van de competitie. Maar daarna begon het te lopen en ontwikkelde het team en de spelers individueel zich steeds beter. Dit resulteerde in goede overwinningen en uiteindelijk een 4e plaats in de eindstand. Dit leverde een plek op in de nacompetitie. Tegelijkertijd maakte veel (namelijk 7) spelers meerdere keren hun opwachting in het 1e elftal. Een prima ontwikkeling van hen en voor de club.

In de nacompetitie kregen we als tegenstander Scheveningen 2. Zij waren over twee wedstrijden net iets te sterk. 0-1 thuis verloren waarin een fantastische keeper alles pakte. Gisteren bij Scheveningen stonden wij 1-2 voor toen zij in de 94e minuut een vrije trap kregen die er in ging. Uitschakeling, maar wel met het hoofd omhoog.

 

Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij met veel vertrouwen en zin kijken naar het seizoen 2017-2018.

Ik wilde vanaf deze plaats Kees Timmermans sterkte toewensen de komende tijd. Kees is onze grootste supporter en steun/toeverlaat.  Kees serveerde iedere week koffie/thee met iets lekkers en in de rust Mars/banaan.

 

Verder een dankwoord aan alle spelers van andere elftallen (Victor 7e, Frank, Sam, Alex 5e, Robin 4e, Remco 3e, Jasper, Iljas en Enno A1, Ruben A2, Bilal en Mark B1, Lars, Liam en Danny B2 die in de loop van het seizoen meerdere malen mee hebben gedaan. Deze spelers varieerde kwa leeftijd tussen de 16 en 42 jaar!!! Dit geeft ook aan dat er in de club in andere teams nog steeds spelers lopen die kwaliteit hebben en dat we bij VS97 elkaar helpen om teams compleet te krijgen als dat nodig is.

 

De laatste update over de toekomstige zaterdagselectie seizoen 2017-2018 komt er ook binnenkort aan via de site.

 

TC   

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.