Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Hoofdmenu

Paulides & partners, club van 100 en Jetts 24/7 winnaars club van 100 sponsortoernooi 2017.

cv100_logoOnder ideale weersomstandigheden is afgelopen woensdagavond het Club van 100 sponsortoernooi  2017 gespeeld.

 

Dit toernooi vond plaats met 2 opvallende gebeurtenissen: De finale van de Europa league tussen Ajax en Man. United en een nieuwe naam van het toernooi met een nieuwe sponsor, de Club van 100 van Voorschoten¬†'97. Maar liefst 15 teams hadden zich ingeschreven , verdeeld over 3 poules: voor gemengde teams, recreatieteams en prestatieteams. Met veel inzet en enthousiasme werd gestreden om de 3 fraaie  “cups met de grote oren”.

 

Bij de gemengde teams werd winnaar de enthousiaste dames en heren van Paulides & Partners.

 

Bij de recreatieteams werd na een spannende finale tussen de teams van Club van 100 en Glashandel van Aken eerstgenoemd team winnaar.

 

En bij de prestatiepoule werd winnaar het recent sponsor geworden fitness bedrijf Jetts 24/7.

 

Na afloop van het toernooi kon iedereen de finale volgen op de 3 TV schermen in een bomvol clubhuis, helaas zonder een goede afloop. Om de lege magen te vullen ontving ieder team een tapasbon, bestemd  voor het gehele team. Deze tapas schotel werd verzorgd door restaurant en B&B La Casita. Deze waren zeer ruim voorzien van allerlei heerlijk smakende tapas.  De sponsorcommissie dankt La Casita voor deze  bijdrage.

 

Een speciaal woord van dank werd uitgesproken door de voorzitter van de sponsorcommissie naar Laura Flaton. Zij is de “lotenkoningin “van het sponsortoernooi. Al 10 jaar lang verkoopt zij de loten. Terecht dat zij hiervoor in het zonnetje werd gezet. Verder was er een dankwoord voor de scheidsrechters, de barmedewerkers/sters, organisator Marinus van der Peet, de leden van de sponsorcommissie, onze fotograaf Luuk Oerlemans die samen met Cees Rietmulder foto’s heeft gemaakt van alle teams. Deze zullen worden ingelijst en overhandigd aan de deelnemende teams. Dank ook aan de smakelijke tapasschotels van La Casita. En verder uiteraard een woord van dank aan de deelnemers die ondanks de finale toch hebben gekozen voor deelname aan het toernooi. En natuurlijk dank aan onze sponsor van dit toernooi  de Club van 100.

 

Geconcludeerd kon worden dat iedereen kon terugzien op een zeer geslaagd toernooi in een gezellige en sfeervolle ambiance.

 

Mede namens de commissie Sponsoring & Business club Voorscoten'97 en de Club van100,

 

Hans Toor.

 

Voor alle teamfoto's:  https://goo.gl/photos/BxGuXnqEonr7KYF26

 

 

 

  

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.