OVAK
De Voorschotenloop
Atletiek: Regio pupillen wedstrijd
Clubkampioenschappen Atletiek
Hoofdmenu

Zaterdag 2 begint zaterdag 20 mei aan de na-competitie

Voor zondag 2 , JO10 en JO17 is deze reeds gestart.

 

Zaterdag 20 mei begint Zaterdag 2 aan hun na-competitie voor promotie naar de reserve Hoofdklasse. Tegenstander a.s. zaterdag is Scheveningen 2.

 

 Voorschoten¬†'97

 

De Wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 12.30 uur. Scheidsrechter van Dienst is de heer W. Slierendrecht, geassisteerd door de heren J. Linger en R. Hornes. De return wordt a.s. dinsdagavond gespeeld in Scheveningen, aanvang wedstrijd: LET OP: gewijzigt van 19.00 uur naar 20.00 uur. Scheidsrechter: de heer B. van Kommer, geassisteerd door de heren J. Honsbeek en R. Vermaat.

 

Voor de jeugd is de na-competitie afgelopen zaterdag al begonnen, In Gouda werd door de jongemannen van JO19-1 (A1) gewonnen met 2-4 van Olympia JO19-1. Komende zaterdag de return op Sportpark Adegeest, aanvang wedstrijd 15.00 uur. Scheidsrechter de heer A. Hertogs, geassisteerd door de heren M. Mulder en R. vd Zwan. De jongens van JO17-1 (B1) begonnen hun avontuur in Breda. Op sportpark Heksenwiel werd met 1-1 gespeeld tegen de vv Boeimeer JO17-1, zaak om a.s. zaterdag op Sportpark Adegeest de winst over de streep te trekken. Aanvang wedstrijd 15.00 uur, scheidsrechter de heer M. Ouwehand, geassisteerd door de heren M. vd Ploeg en A. Zuijderduijn.

 

Ook voor de Zondag 2 is de nacompetitie reeds gestart, al was dat met een valse start en zal het moeilijk worden na het onfortuinlijke verlies van 6-1 vorige week zondag in Nieuwerkerk tegen hun derde elftal. Maar men mag in de herkansing en wel a.s. zondag. De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 10.45 en scheidsrechter van dienst is de heer N. de Jong.

 

MW

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.